Queen, Suomi, BB…

25.6.2014 Kirjoittaja: Sauli Koskinen

Tervehdys taas muutaman viikon jälkeen!!

Serkkuni Veera oli muutaman viikon kylässä mun luonna. En muista milloin viimeksi olisi ollut niin kivaa. Kyllä taas sattui ja tapahtui, mutta että oli lystiä! Kaksi Koskista kun liittäytyy yhteen niin siinä koko Hollywoodi vapisee! 😉 Oli myös huippua käydä Veeran kansa katsomassa Adamin ja Queenin radio keikkaa!!  LA keikkaa vielä odotellessa. 😉

 

West Hollywood Pride

West Hollywood Pride

 

Grove Ostoskeskus

Grove Ostoskeskus

 

Keitä meit nyt oli Paavo ja Bart ja kumppanit.

Keitä meit nyt oli Paavo ja Bart ja kumppanit.

 

Tuli myös seurattua fudiksen MM kilpailuita. (viereisessä istui pöydässä (Greyn Anatomian Jackson Avery) :)

Tuli myös seurattua fudiksen MM kilpailuita. (viereisessä  pöydässä istui (Greyn Anatomian Jackson Avery) :)

 

Adam ja Queen

Adam ja Queen

 

-7

 

 

Suomeen tulo lähestyy ja olen todella iloinen siitä. Kaikille on varmasti jo selvää se minkä takia olen tulossa Suomeen. Ihanaa ettei tarvitse enään salailla minun BB-Extra juontaja pestiä. Olen super innoissani tästä uudesta haastavasta työtehtävästä. En voi sanoa etteikö se hieman myös jännittäisi, sillä tämä on minun ensimmäinne live-juonto työ. Ajattelin sen vetää omalla rennolla tyylilläni ja pääasia, että siinä on iloinen meininki. On myös todella jännään päästä seuraamaan BB:tä kulissien takaa. Luulen että omat muistot palaavat hyvinkin nopeasti mieleen, vaikka siitä onkin jo vuosia kun olin itse talossa. Minua ei kyllä itseä saisi kirveelläkään takaisin taloon, mutta on mahtavaa päästä seuramaan tätä aivan uudesta persfektiivistä. Jännä nähdä milaisia tyyppejä isoveli on tänä vuonna valinnut taloon. hmmm…

 

-8

 

Ennen BB alkamista  pitää aluksi keskittyä mun oman ravintolan suunnitteluun ja sen toteutukseen. Haasteita siis piisaa ja muutamat kuvauksetkin on bookattu heinäkuulle. jee jee!! Hei ehdottaisinkin, että laittaisitte mulle hyviä ideoita mikä voisi olla mun ravintolan nimi? 😉

 

Tämä viikko menee vahtiessa ystäväni koiria. Sauli the dog sitter!! :)

 

-10

 

Kohta Suomi kutsuu!! mutta ei lopullisesti… haha!

 

xoxo

/S

 

 

 

Griffith Observatory

4.6.2014 Kirjoittaja: Sauli Koskinen

Hieman päivityksiä ja kuulumisia Hollywoodista! :)

Täällä päässä pyyhkii hyvin ja joten ei voi olla muuta kuin iloinen. Ihana Sara palasi viime viikolla takaisin Suomeen, mutta onneksi näemme pian uudestaan.

Teimme Saran kanssa pienen päiväretken Griffith Observatorioon. Se sijaitsee  Griffith parkissa ylhäällä vuorten päällä. Sinne pääsee joko kävellen mutkikkaita polkuja pitkin, ihastellen samalla  Griffith Parkin  kauniita maisemeia ja luontoa, tai sitten sinne voi myös ajaa autolla, joka on huomattavasti nopeampi vaihtoehto. Ylhäällä näkymät on jotain ihan uskomatonta. Suora näkymä Hollywood-kyltille, Hollywoodiin, Downtowniin, merelle, sekä alapuolella näkyy Griffit Parkin kaunis luonto ja lenkkeilypolut.  Griffith Observatory on valtavan kokoinen rakennus ja muistuttaa ihan temppeliä. Sisäänpääsymaksua ei tarvitse maksaa ja sisällä pääsee tutustumaan tähtiteteen ihmeelliseen maailmaan. :)

 

unnamed-4

 

unnamed

 

unnamed-3

 

unnamed-2

 

 

Viime viikolla oli kyllä naurussa pidättelemistä kun Sara ja minä kävimme illallisella Katana ravintolassa ja saimme paparazzit kimppuumme. hahaha!! Olipas siinä oikein uutinen kerrassaan, että pääsi ihan lööppeihin. No nyt sitten paljastui sekin meistä, että syömme ruokaa… hahahah 😉

 

unnamed-7

 

Tällä viikolla on tulossa Serkku kyläilemään, joten eiköhän se ole taas perus Universal Studiois ralli ja sitä rataa… hah!!  Ensi kuussa olisi tarkoitus tulla Suomeen. Siellä onkin kaikkea kivaa luvassa. Heinäkuun lopussa olen sitten mukana Ravintola X ohjelmassa, jossa minun pitää perustaa oma ravintola päiväksi. huhuh.. Mutta paljon muutakin on luvassa.  :) Ja yksi Queenin keikka on ehdottomasti nähtävä ennen Suomeen tuloa 😉 Im soo excited!!

 

unnamed-6

 

xoxo

/S

Rakas Ystävä

16.5.2014 Kirjoittaja: Sauli Koskinen

Ystäviä ei ole tässä maailmassa koskaan liikaa. Kerron tässä, miten tutustuin hyvään ystävääni Pinksuun. Seitsemän vuotta sitten oli Sauli ja Nikon parhaat pätkät ohjelman kuvaukset, jossa Pinksu oli maskeeraajana. Ohjelma ei ollut mikään menestys, mutta onni on, että mun ja Pinksun ystävyys on kestänyt sieltä saakka tähän päivään. Vaikka ei oltukkaan aijemmin tavattu, olimme heti samalla aaltopituudella ja tiesin, että päivästä tulee huippu. Maskihuone raikasi naurusta kun Pinsun piti meikata minusta nainen. 😉

 

 

Pinksu on ihana ja aurinkoinen ihminen ja ennen kaikkea ystävä keneltä olen saanut positiivisia ajatuksia ja energiaa elämääni. Kun tutustuin Pinksuun sain kuulla huikean selviytymistarinan, josta sain perspektiiviä elämään. Pinksu kertoi sairastaneensa syövän ja kuinka se muutti hänen elämän.  Oltuani ensimmäistä kertaa Pinksun luonna, ei vaan hänen vaatteensa vaan hänen koko kotinsa  hohti pinkkiä. Silloin tajusin, että pinkki ei ole pelkkä väri vaan hänen elämän tyyli. Pinksu on koko elämänsä ajan rakastanut pinkkiä väriä, vaikka kävi läpi myös mustan punk lookin. Syövästä selvittyään Pinksu alkoi toteuttamaan omia unelmiaan ja pinkki valtasi elämän.  Terveys on kallisarvoinen asia ja jokaisesta päivästä kannattaa olla kiitollinen. Pinksun selvitymis tarinaa voit lukea lisää täältä.

 

922703_10151663959616719_460866897_n
Pinksu on tehnyt maskeerauksia laidasta laitaan jo melkein kymmenen vuotta, tv-ohjelmista häämeikkeihin. Pinksu on ollut myös mun melkein kaikissa projekteissa mukana mitä olen tehnyt.

 

unnamed-6

 

 

 

unnamed-7

 

unnamed-2

 

unnamed-5

 

Pinksun kanssa Elle gaalassa 2011

Pinksun kanssa Elle gaalassa 2011

 

Pinksun huikeita töitä voit katsoa lisää täältä.

Facebook.

Instagram: pinksumakeup

 

unnamed
Olemme olleet toistemme tukena elämän iloissa ja suruissa. Yhdessä ollaan läpi käyty monen monta juttua joista lopuksi ollaan hymyssä suin selvitty. Viimeiset pari kuukautta olemme asuneet kämppiksinä Losissa. Meillä on ollut aivan super mahtavaa yhdessä. On urheiltu, biletetty, naurettu ja levätty. hah! Pinksu suuntaa tällä viikolla takaisin Suomeen päin. Kauhea ikävä tulee, mutta onneksi me näemme pian. Yhteisiä kesä suunnitelmia on jo tiedossa. Turvallista kotimatkaa rakas ystävä!

 

unnamed-4

 
Useimmiten juuri oikeat ihmiset tulevat elämääsi juuri oikeaan aikaan. Muistakaa arvostaa ystävyyttä!

 

unnamed-10

xoxo

/S

 

 

 

Metallic Bodypaint

10.5.2014 Kirjoittaja: Sauli Koskinen

Tässä uusia bodypaint kuvia. Ystäväni Pinksu teki minulle aivan huikean vartalomaalauksen.

 

 

 

 

 

 

 

 

www.pinksu.com  ja täältä pääset myös Pinksun facebook sivuille.

 

Ihanaa viikonloppua ja hyvää Äitienpäivää!!

xoxo

/Sauli

Suomi jengiä ja Vaarallisia eläimiä!

8.5.2014 Kirjoittaja: Sauli Koskinen

Viikot ne vaan vierähtävät  ja aurinko se vaan möllöttää taivaalla! hah!! Harmi, että Suomeen iski pikkuinen takatalvi, mutta eiköhän ne ilmat  pian lämpene sielläkin päässä. Viime viikolla oli Vappu ja siitä on selvitty. Vietimme vappua tietenkin parhaassa Suomi seurassa! Suomalaisia on jälleen tupsahtanut lisää tänne päin maailmaa. Mulla on tällä hetkellä neljä ystävää käymässä Losissa ja olen saannut taas vetäistä matkanjohtaja lakin päähän. 😉 Aivan mahtavaa!!

 

Vappu jengi koossa!

 

Sirklaus ystäväni Sara. On se ihanaa kun DOI tyypit käy tasasin välein mua moikkaamassa. :)

 

Saralta saadut ruisleivät ja fatzerin siniset on kovaa kauppatavaraa täällä suomalaisten kesken. ;)

 

 

Lähdimme tiistaina porukalla Citadeliin shoppailemaan. Citadel on valtavan kokoinen outlet  noin. puolen tunnin ajaomatkan päästä Losin keskustasta. Todella mukava ulkoilma ostoskeskus ja liikkeitä on pilvin pimein. Merkkivaatteita saa todella edullisesti. Suosittelen kaikille jotka tänne päin suuntaatte.

 

 

 

 

Jälleen kerran ette arvaa missä kävin… hahah!! No tietenkin Universal Studiolla. Olihan se paikka taas näytettävä uusille suomi tyypeille. Olen jo tässä alkanut vakavasti harkitsemaan uutta uraa Universal Studiolla. Muistaako joku kuinka mones kerta tämä oli? Itsellä on jo laskut sekaisin. 😉

 

 

Tyyppi meinasi käydä kimppuun! 😉 House of Horrors.

 

Runyon lenkkeilyt jatkuu ja viime viikolla vastaan luikertelei valtavan kokoinen käärme. Eilen Lenkkipolkujen varteen on pystytetty lisää käärme varoituksia. Nyt pitää siis ola varovainen tai hommata kumisaappaat. 😉

 

 

 

 

Eilen myös oudon näköinen hämähäkki kipitteli mun huoneen lattialla. Kuvassa oikeella yläkulmassa. Muut kuvan kaverit on jo vanhoja tuttuja. 😉

 

 

Näihin kuviin! Moro!

 

xoxo

/S

 

 

 

 

 

 

Super Smoothie

28.4.2014 Kirjoittaja: Sauli Koskinen

En tulisi päivääkään toimeen ilman super ruokaa ja omatekemiä smoothieita. Smoothie sopii hyvin aamupalaksia, välipalaksi tai iltapalaksi.

Näin tulet smoothie mestariksi! Hyvä smoothie rakentuu kolmesta helposti muistettavasta osasta jotka on: Massa, nesteet ja jauheet.

Massa:

Marjat (mansikka, mustikka, goji, mulberry), hedelmät (banaani, melooni, ananas, omena), vihannekset (pinaatti, porkkana, punajuuri, inkivääri, lehtikaali), pähkinät (saksanpähkinä, manteli, cashew, macadamia), siemenet (chia, kurpitsansiemenet, auringonkukansiemenet ym.

jos haluat smoothiesta raikkaan niin voit säilyttää esim. banaanit ja mansikat pakastimessa

 

 

Osta aina suolaamattomia pähkinöitä ja vältä maapähkinöitä.

 

 

Nesteet:

Mantelimaito, kookosmaito, kauramaito, luomumehut, kookosvesi ja vesi.

 

 

 

Jauheet:

Proteiini, maka, spirulina, glutamiini, chlorella, cakao ym.

 

Esimerkiksi kasvispohjaiset proteiini jauheet ovat todella hyviä. Itse suosin Sun Warrior merkkiä.

 

 

 

 

Rohkeasti kokeilemaan eri makuvariaatioita! Toivottavasti näistä löytyy uusia ideoita terveelliseen elämään. Losissa ollessani löydän kaikki nämä Whole Foods Marketista. Suomessa hyviä ostospaikkoja ovat: Natura Zone, Ruohojuuri ja Ekolo.

 

xoxo

/

 

 

Sitruunamehu ja sen salaisuus

28.4.2014 Kirjoittaja: Sauli Koskinen

Muutama kuukausi sitten luin jutun, että sitruunaveden juominen aamuisin auttaa moneenkin vaivaan ja auttaa kehoa pysymään kunnossa. Olen nyt juonnut neljä kuukautta joka aamu sitruunamehua ja se on todella tepsinyt. Puolikas sitruuna puristettuna haaleaan tai lämpimään veteen aamuisin tekee ihmeitä!!

 

Tässä syitä miksi kannattaa juoda sitruunamehua päivittäin.

1. Auttaa vastustuskykyä

Sitruunoissa on paljon C-vitamiinia, jonka tiedetään tukevan vastustuskykyä. Askorbiinihapolla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus. Sitruunan sisältämä saponiinit voivat puolestaan pitää flussan ja vilustumisen poissa. Askorbiinihappo on myös tärkeä tekijä raudan imeytymisen kannalta.

2. Tekee kehon emäksiseksi

Sitruuna maistuu happamalta, mutta se on silti yksi eniten emäksisyyttä lisäävistä ruoka-aineista. Mitä enemmän kropassa on emäksiä sitä vähemmän on myös tulehduksia tai sairauksia.

3. Parantaa ruoansulatusta

Sitruunamehu auttaa kehoa parantamaan ruoansulatusta. Jos sinulla on ongelmia ruoansulatuksen kanssa, niin aloita päiväsi sitruunamehulla terästetyllä vesilasillisella

4. Puhdistaa maksaa

Sitruunaveden nauttiminen auttaa pitämään maksan kunnossa. Tämä taas on hyvä asia siitä syystä, että näin keho pääsee nopeammin eroon myrkyistä.

5. Parantaa ihoa

Keho tarvitsee antioksidantteja sekä C-vitamiinia pitääkseen ihon kunnossa ja torjuu auringon aiheuttamia vaurioita. Jos haluat pitää ihon nuorekkaana, aloita päiväsi sitruunavedellä.

6. Energisoi

Sitruunamehu energisoi päästyään ruoansulatusjärjestelmään ja auttaa vähentämään ahdistuneisuutta ja alakuloa. Jopa pelkkä sitruunan tuoksu voi vaikuttaa rauhoittavasti hermojärjestelmään.

 

Nyt kaikki kipin kapin kauppaan ostamaan sitruunoita!!  Aurinkoista alkanutta viikkoa!

xoxo

/

 

Karibian Saaret

17.4.2014 Kirjoittaja: Sauli Koskinen

Karibian risteily oli uskomaton kokemus. Saaret joissa laiva pysähtyi olivat kuin paratiisisaaria.  Vesi oli turkoosia ja hiekka viti valkoista. Risteily jonka tein oli itäinen reitti ja laiva pysähtyi kolmessa kohteessa: Nassau Bahmas,  St. Thomas Neitsytsaaret ja St.Maarten Philipsburg. Kaikki kohteet olivat mielettömän upeita. Saarilla voit ottaa aurinkoa rannalla tai tehdä ostoksia idyllisistä pikku kylistä.

Nassau Bahamas

 

Bahamas Nassau Hotel Atlantis (yksi maailman suurimmista hotelleista)

 

Nassaun kylä

 

Merirosvomuseo Nassau

 

Neitsytsaaret St. Thomas

 

St. Thomas

 

 

St. Maarten

 

St. Maarten

 

St. Maarten Baie Orientale

 

St. Maarten Baie Orientale

 

Kippis!!

 

Kiitos Royal Caribbean! Tämä oli paras palkinto syksyn kovan uurastuksen jälkeen!!

 

xoxo

/S

 

Royal Caribbean Oasis Of The Seas

16.4.2014 Kirjoittaja: Sauli Koskinen

Karibian-risteily  oli yksi minun hienoimmista kokemuksistani. Ei riitä sanat kertomaan kuinka huikea risteily oli. Kaikki ne mahtavat saaret, turkoosi vesi, valkoinen hiekka, kuuma aurinko ja itse laiva oli jotain sanoin kuvaamatonta. Oasin of the Seas on maailman suurin laiva ja sitä se todella oli. Laivaan mahtuu yhteensä 6000 matkustajaa, joten se kertoo jo hyvin laivan suuruudesta. Laivalla tekeminen ei lopu kesken. Puuhaa riittää seinäkiipeilystä joogaan, siellä voi golffata, surffata, luistella, lenkkeillä, käydä kuntosalilla tai vaikka pelata koripalloa. Kannella voi nauttia karibian kuumasta auringosta loikoillen uima ja pore-altaissa. Laivan keskuspuiston puutarhassa voi katsella taidetta tai vaikka nauttia maittavia herkkuja puiston kahviloissa ja ravintoloissa. Ravintoloita riittä jokaiseen makuun ja laivan mahtavat buffet-pöydän pursuaa eri herkkuja. Laivalle on järjestetty uskomattomia esityksiä mm. ilma-akrobatiaa, musikaaleja, jää-show, stand-up komiikaa, uimahyppy-show ja paljon muuta. Puuhaa siis riittää ja aika ei varmasti käy pitkäksi.

 

 

 

keskuspuisto

 

central park

 

Boardwalk

 

 

Jooga tunti laivan keulassa helikopteri alueella

 

huikeat 14 metrin kiipeilyseinät laivan molemmin puolin

 

surffausta laivalla

 

koripallokenttä

 

Casino

 

kävelykadut

 

 

Laivan keskellä on nouseva baari missä voi nautiskella hyviä drinkkejä

 

uimahyppy-show

 

 

jää-show

 

ilma-akrobatiaa

 

laivan mieletön komikerroksinen ravintola

 

ei se ole matka eikä mikään ilman BINGOA! hah! :)

 

 

Kiitos Royal Caribbean tästä matkasta!! En malta odottaa, että pääsen uudestaan. Paras reissu EVER! Suosittelen tätä kokemusta kaikille! Täältä voit käydä zekkaamassa lisää tietoa laivasta ja matkoista Karibian vesillä: RoyalCaribbean

 

xoxo

/S

ps. huomenna lisää matkan huikesita saarista. 😉

 

 

 

 

Aurinkoa ja Superruokaa!

2.4.2014 Kirjoittaja: Sauli Koskinen

Mukavasti on viikko vierähtänyt Losin auringon alla.  Synttäreistä on selvitty ja niitä vietin ihanien ystävien kanssa. :) On ollut mahtavaa taas päästä lenkille Runyon Canyonille, sekä ruokaostoksille Whole Foods markettiin. Whole Foodsin tarjontaa ei voita mikään!!

 

Lähdössä viettämään synttäreitä ihanan Pinksun kanssa.

 

 

Runyon Canyon mun lempi paikka Losissa!!

 

 

Whole Foodsin ostoskärryt 😉 (lähti vähän lapasesta)

 

 

My Superfood!!

 

 

Kokattiin viikonloppuna Annan kanssa ;)

 

 

Aurinkoisiä terveisiä!! Meitsi lähtee huomenna Miamiin!! Moro! ;)

 

xoxo

/S