Kolmosen sääntö

21.1.2013 Kirjoittaja: Anne Kukkohovi

Alkuvuoden lukuisat elämäntapa- ja diettiohjeet herättivät ajatuksen, että ainakin oma elämäni tuntuu menevän kolmosen rytmeissä. Teemalla repsahdus ja kurinpalautus.

Liikunta. Kun joulun sohvavaiheen jälkeen aloitin säännöllisen liikunnan, olivat kaksi ensimmäistä kertaa yhtä tuskaa. Kolmannella kerralla homma alkoi sujumaan ja ihmettelin mikä ihme tässä säännöllisessä liikkumisessa niin vaikeaa oli?

Alkoholi. Kesäloman pienen tissuttelun jälkeen huomasin, että ruoka ei muka maistunut miltään ilman yhtä pientä viinilasia. Aivan pikku tirppa vain. Kesti kolme päivää, ennenkuin kummallinen viininhimo katosi.

Herkut. Entisessä työpaikassani oli valtava, seinän kokoinen karkkikaappi. Työkaverit varoittelivat, että jokainen nainen lihoo kyseisessä työpaikassa 2-8 kg vain karkkikaapin takia. Se oli helppo uskoa. Mussutin joka välissä. Ja kun työkaveri avasi karkkipussin, pistelin nannaa kuin huomaamatta suuhuni. Karkkilakko oli myös työpaikan vakioaihe. Voin kertoa, että kolme päivää sokerinhimo oli massiivinen, sitten alkoi helpottamaan.

Uuden opettelu. Neuloin lapasen kahdesti päin mäntyä, kolmannella kerralla peukalo osui kohdalleen.

Lomafiilis. Lomalla vieroitus kännykästä tai sähköpostista kestää 3 päivää. Sitä ennen käsi hamuaa levottomasti sähköisiä välineitä kohti.

Kolmos-koru osui silmiin netaporter.comista

Vuosia sitten ottamani tatuoinnin yksi merkitys löytyy kolmosen symboliikasta.

Olen monasti huomannut, että kolmas kerta toden sanoo. Jopa aviomiehen suhteen. Ei sentään kolmas aviomies, mutta kolmas kihlattu päätyi lopulta aviomieheksi. 😉

Anne 

 

Aiheet: , , , , ,

Yksi vastaus artikkeliin “Kolmosen sääntö”

  1. 3 millii says:

    Eli ei yhtä, eikä kahta, vaan kolme pusua ja halia Annelle…. Sä saat hymyn kasvoille …ihana nainen.
    T. Se “yli kolmen millin mies” :)))

Kirjoita vastaus