Netin kosmetiikka-alet

4.1.2013 Kirjoittaja: Mariela Sarkima

Tammialet ovat täysillä käynnissä! Moni täydentääkin vatevarastonsa ja käyttää joulupukin tuomat lahjakortit kuluvan kuun aikana. Onneksi myös kosmetiikkaa löytyy koko alkuvuoden kunnon alennuksilla. Jos kotimaan kosmetiikkatarjonta tylsistyttää, kannattaa tutustua ulkoimaisten nettikauppojen tarjontaan. Toki Suomessa myytävistä merkeistäkin löytyy paljon himottavaa ja hamstrattavaa, mutta edulliset hinnat + toimituskuluttomat lähetykset toivottavasti rohkaisevat kaikenikäisiä kosmetiikkafaneja kokeilemaan vähemmän tunnettuja, mielenkiintoisia sarjoja, joita ulkomaiset nettikaupat ovat pullollaan.

Tässä omat suosikkini netin kosmetiikkaputiikeista:

Beautybay.com

* Englantilainen kosmetiikan nettikauppa, jonka valikoima on todella laaja ja monipuolinen

* Ilmainen kuljetus kaikkialle maailmassa

 

Asos.com

* Engalntilainen nettikauppa, josta löytyy ihailtavan kattava kosmetiikkavalikoima

* Paljon hyviä merkkejä, jatkuvasti tarjouksia

* Ilmainen kuljetus kaikkialle maailmassa

 

Beautyhabit.com

* Amerikkalainen nettikauppa, joka myy luksuskosmetiikkaa ja harvinaisempia, eksklusiivisia kosmetiikkasarjoja

* Tilaaminen Suomeen on melko haastavaa, eikä kaikkia tuotteita toimiteta USA:n ulkopuolelle

 

Candyhop.fi

* Kotimainen, entisen kauneustoimittajan perustama nettikauppa, jossa on myynnissä pääosin englantilaisia kulttikosmetiikkamerkkejä

* Candyshop’lla oli joulukuussa suloinen pop up-myymälä Helsingin Kluuvin kauppakeskuksessa.

* Ale ei ole vielä alkanut…. Toivottavasti se starttaa pian!

 

StrawberryNET.com

* Monen suomalaisen suosima kosmetiikan nettikauppa

* Ilmainen toimitus kaikkialle maailmassa

* Paljon sarjoja, ei kuitenkaan sarjojen koko tuotevalikoimia tarjolla

 

Aiheet: , ,

3 vastausta artikkeliin “Netin kosmetiikka-alet”

 1. Meikkipiru says:

  Täytyy sanoa, että beaty bayssa on toimitusajat aivan omissa sfääreissä välillä. Eli ei kannata tilata jos tuotteella on kiire. Nopein ja tehokkain on mansikkanetti, hinnat edulliset sisältäen kuljetuksen. Kannattaa myös muistaa rajoitukset, mikäli ei halua tullin kanssa tekemisiin 😉 tosin silloinkin tulli ilmoittaa että paketti on saapunut ja huolintailmoituksen+verojen maksun voi suorittaa netissä–> tästä päivä pari ja tuote saapuu sinulle :)

  • Sami says:

   Siis tuote hetkinen, mikä tulli? :O Eikö tuo Beauty Bay ole brittiläinen verkkokauppa? Eihän EU-sisäkaupassa mitään rajoituksia ole? ARvonlisäveron toki joutuu yksityinen ihminen maksamaan. Vai postitetaanko Beauty Baysta tilatut tuotteet jostain muualta kuin Britanniasta? En ole itse tuolta tilannut, pisti vain silmään.

 2. Eeva says:

  Tykkään tilata tuotteita lookfantastic.com sivustolta. Hinnat saa näkyviin suoraan euroina, vaikka kyseessä on britti sivusto. Aina on kaikki tilaamani tuotteet tulleet perille ja alennuskuponkeja tulee vähän väliä mailiin. Toimitus on kaikialle ilmaista. Ainakin Bare Mineralsia ja Tigiä saa Suomen hintoihin verrattuna puoleen hintaan. :)

Kirjoita vastaus