Onnellista uutta alkua!

26.12.2012 Kirjoittaja: Kaisa Liski

Asuntomarkkinoiden osalta vuosi 2013 tulee räjähtämään käyntiin. Luvassa on monenmoista, aina asuntobuumista uusiin alkuihin saakka.

Uusi vuosi lupaa nimensä mukaan myös uutta alkua. Mikäs sen parempi, kuin aloittaa se kodin etsinnällä! Se nimittäin kannattaa vuoden vaihteessa. Keväällä on tiedossa kunnollinen asuntobuumi. Tämän takaa varainsiirtoveron korotuksen siirtyminen maaliskuulle, joten tätä hyvää – ja huomattavasti edullisempaa – ostoaikaa ei kukaan halua hukata!

Keväällä on kaiken kaikkiaan hyvä hetki ostaa ja myydä, pihojen puhjetessa kukkaan ja huoneiden kylpiessä auringonvalossa. Asuntomarkkinoiden uudet tuulet puhaltavat lämpimästi koko alkuvuoden ja kevään, niistä kannattaa nauttia. Muukin osa vuodesta lupaa kaikkea jännää, mutta siitä lähemmin sitten…

Nyt ei muuta kuin ihanaa vuoden vaihdetta teille kaikille!

Aiheet: , , ,

2 vastausta artikkeliin “Onnellista uutta alkua!”

  1. ilkka says:

    VAU. kyllä nyt kannattaa ostaa kaksio hesasta hintaan 250,000.
    Varainsiirtovero kun kohoaa järkyttävät 0,4 % sehän tekee valtavat 1000 eur lisää kauppahintaan. Veikkaan Liskin kanssa samoin, että kaikki myytävänä olevat luukut on myyty mihin hintaan tahansa ennen valtavaa veronkorotusta

  2. Kipa says:

    Veronkorotus siirtyy maaliskuulle, joten kannattaa ostaa keväällä kun pihakin puhkeaa kukkaan… ? Meillä täällä Pirkanmaalla juuri mikään ei puhkea kukkaan vielä helmikuussa!

Kirjoita vastaus