Viimeinen Skype-Tutka!

12.12.2011 Kirjoittaja: Katri Utula

Ihanaa! Sauli tulee Suomeen!!!

Nyt meidän ei tarvitse enää puhua ääni/kuva/yhteysongelmista kärsineen Skypen kautta! :D Mutta uusimmassa Tutkassa vielä valitettavasti puhumme… Ja vielä hyvin väsyneinä. ;)

Toivottavasti saatte jotain selkoa meidän sepostuksistamme.

Linnan juhlat jäivät nyt tässä Tutkassa kommentoimatta, mutta olisin lähinnä todennut, että tänä vuonna oli tylsät juhlat ja Niinistö oli tosikko.

Saulilla sen sijaan on paljon mielenkiintoisempaa kerrottavaa Losin konsulaatin itsenäisyysjuhlista.

Nam. Sirpa Selänne toi Saulille ruisleipää. :) Ja nauroi meidän Tutka Roadshow’n kohelluksille.

No, kukapa ei nauraisi… Ehkä me tehdään joku roadshow myös ensi vuonna! Hope so!!!

BB-voittajakin on selvillä, joten siitä lisää Tutkassa.

Tämä vuosi oli siitä historiallinen, että ensimmäistä kertaa voitto meni jollekin, jota ei osattu ennalta arvata.

53 vastausta artikkeliin “Viimeinen Skype-Tutka!”

 1. Just me says:

  Katoin sen haastattelupätkän, jossa Katri haastattelee Saulia BB-voiton jälkeen ja näyttää, että Saulilla ja Katrilla on kemiat heti osuneet kohilleen :)

 2. libe says:

  Kiitos mahtavista tutkista. Tuo Saulin idea tutka roadshowsta Suomessa on ihan huippu.Jos toteutuu niin menettehän sitten käymään Tampereella särkänniemessä ja kyllähän täältä Suomesta löytyy paljon mahtavia paikkoja kuten Savonlinna, Kuopio, Porvoo…Niin ja noita kesäisiä tapahtumia täällä riittää niin olisi hauska jos kävisitte jossain esim. Seinäjoen tangomarkkinoilla tai pori jazzeissa tai kotkan meripäivillä.

 3. Lilli says:

  Luettuani Saulin tämänpäiväisen joulukalenteriblogin, alan tässä epäillä, ettei hän taidakaan tulla jouluksi kotiin. Hyvin kyllä ymmärrän. Onhan hänen siipallaan viimeiset vapaat ennen kuin hullunmylly uuden singlensä johdosta käynnistyy toden teolla.

  Siltä varalta totean, ettei yhtään haittaa, vaikka joulututka tulisi skypenäkin. Molemmille tonttumyssyt päähän vaan. Ikimuistettava joululahja meille olisi, jos joku tonttulakkipäinen rockstara kurkistaisi vaikka sekunnin ajan Saulin pöydän alta ja toivottaisi meille hyvää joulua. Sen hän olisi meille velkaa, jos saa pitää meidän Saulin siellä seuranaan jouluna.