Tutkassa kehutaankin

10.6.2010 Kirjoittaja: Katri Utula

Uusin IS-Tutka analysoi vielä kerran Sinkkuelämää 2 -leffan, josta olemme - käsittämätöntä kyllä – Saulin kanssa samaa mieltä! ;)

Lisäksi puhutaan kolmesta jäljellä olevasta huippumallifinalistista.

Ensi kerralla laitetaan sitten pakettiin koko Suomen Huippumalli haussa -finaali ja valmistaudutaan Victorian ja Danielin häihin. :)

2 vastausta artikkeliin “Tutkassa kehutaankin”

  1. nina sihvonen says:

    Niin kun ne vihdoin ja viimein menee naimisiin

  2. Hyypiö says:

    Huippumalli haussa -kisasta:

    Tiia luultavasti voittaa, ainakin silloin, jos tuomarit tekevät oikeudenmukaisimman päätöksen. Tiia nimittäin on tytöistä kaikkein valmis (huippu)malliksi, vaikkakin oma suosikkini on yhä Jenna. Jennalla ei kuitenkaan ole tarpeeksi itseluottamusta ja muotimaailman ymmärrystä, jotta hänestä voisi alkaa leipomaan menestyvää mallia.

    Itse suhtauduin positiivisesti Mariin ja Saaraan vielä sarjan alussa, mutta jakso jaksolta tytöt ovat alkaneet ärsyttämään yhä enemmän. Mari oli niellyt niin suuren sitruunan, että edes vatsalaukun tyhjennys ei olisi voinut häntä auttaa. Saarasta taas on tullut esille ylimielisyyden ja itserakkauden piirteitä – toivon todella, että hän ei voita! Omalla tavallaan Saara on säälittävä, sillä epäonnistumisistaan huolimatta hän vain jaksaa uskoa omaan erinomaisuutensa. Toisaalta voi myös kysyä, miten tuomaristo on voinut päästää niin ei-kuvauksellisen tytön finaaliin.