Oho, Janica sekosi

11.12.2011 Kirjoittaja: Katri Utula

Olipa huikea lopetus tämänkautisella BB-finaalilla. Voittajaksi selvinneen Janican reaktio oli niin kreisihuisisekopäinen, että ei siinä voi sanoa muuta, kuin että oikeaan osoitteeseen meni.

Mikael oli ihan hyvä, vaikkakin tylsä kakkonen.

Ainoa asia, mitä voidaan spekuloida hamaan loppuun asti, on se, miten Sebastianin olisi käynyt, mikäli hän olisi ollut finaalissa.

Monelle Sebu on varmasti aina se ainoa ja oikea tämän kauden voittaja.

Ja mitä tulee tähän viimeiseen “BB-salaisuuteen”, elikä siihen, että BB jatkuu myös ensi vuonna: OMG!

Miksi tuota hehkutettiin jonain maailman suurimpana salaisuutena? Eikö uutinen ihan riittäisi.

No, kiitos joka tapauksessa kaikille teille ihanan aktiivisille BB-seuraajille ja kommentoijille!!! Teitte tästä blogista paljon mielenkiintoisemman kuin mihin olisin itse ikinä pystynyt.

Teidän kommenttejanne ja mielipiteitänne oli todella kiva lukea. Kiitos siitä ja keväällä jatketaan sitten Idolsilla ja Voice of Finlandilla jnejnejne…

Ja me Saulin kanssa kiitämme BB:n loppumista jo huomenna kuvattavassa Tutkassa! :)

53 vastausta artikkeliin “Oho, Janica sekosi”

 1. Seuraaja says:

  On nää jänniä juttuja….sehän tässä on totta, että Janica oli todellakin aito. Sitä en kiistä. Siksi toivoinkin, että se feikkaisi enemmän niin olisin voinut minäkin tykätä =)

  Mutta miksi “puolen Suomen” mielestä tämä aito käytös on hyvää ja toisen mielestä pahaa? Mun mielestä Janica oli koko kauden minä, minä, minä, mikä varsinkin nauratti siinä lopputappelussa Suvin kanssa…sitähän Janica on itse ollut koko kauden.

  Muissa oli usein miten vikaa Janican mielestä mutta ei hänessä. Norjassakin oli kaikki hyvin, Suomessa muut pahoittavat ilmapiirin vaikka mun mielestä hyvä ilmapiiri oli juuri silloin talossa, kun Janica oli poissa. Janican aito käytös, missä itsekin myöntää haluavansa olevansa keskipiste ja hyvää enemmän itselleen ainakin ärsytti mua todella paljon. Käytös varsinkin kärjistyi humalassa ollessa. Itse pidän enemmän henkilöistä, jotka tulevat toimeen erillaisten ihmisten kanssa aiheuttamatta ylimääräisiä konflikteja ympärilleen. Hassua, että osa näkee tän aidon käytöksen huonona ja itsekkäänä ja toiset taas juuri oikeanlaisena ja sivistyneenä.

  Se mikä myös jännää niin, mitenköhän Sebastian olisi tuominnut Janican, jos olisi ollut itse televioson katsojana? Olisiko Sebastian äänestänyt hullun lailla Janicaa voittoon? Epäilen? Ja toiseksi…kuinka moni täällä Janicaa fanittanut ei pitäisi hänestä ollenkaan livenä…varmaan niinkin päin =) Voihan olla, että itsekin pitäisin hänestä, jos oikeasti tuntisin =) Ts. ympäristö, tilanne, muut ihmiset…kaikki tietysti vaikuttavat siihe miksi Janica ja Sebastian ymmärsivät toisiaan.

 2. mari says:

  En toipunut Sebastianin pudotuksesta.. :( Onneksi Janica sentään voitti..hänessäkin on/oli sitä aitoutta, mitä Sebastianissa on/oli..

 3. Sisko says:

  Beibelle vielä näin kaukaa..
  Luonne on kai se, joka saa kiinnostumaan ihmisestä tuolla BB:ssä, ei niinkään teot vai ilmaiseeko teot sitten ihmisen luonteen.
  Olin huomaavinani alussa kun ei ketään vielä tuntenut, että Tanja oli ihastunut Beniin, ei ihme kun B oli sellainen hymypoika.
  Sitten tuli Amanda ja Tanja oli ilmaa jos oli B edes häntä isommin huomioinutkaan.
  Sitten kun Tanjan raivoilut alkoivat milloin mistäkin syystä, hän huusikin että hän on joillekin ilmaa. Tytöt kyllä huomioivat häntä viimeiseen asti, en muista että kenellekään olisi tullut edes mieleen syrjäyttää häntä. Lopussa taas Tanja kelpasi Benille seuraksi kun oma seurapiiri oli huvennut olemattomiin.
  Ehkä T oli samoin kuin kenties Annikakin, että odottivat olevansa keskipiste, ainakin huomion kohde, ja kun sitä ei sitten tullutkaan samalla tavalla kuin kenties oli ‘siviilissä’ tullut, oli mökötys ja itkuraivarit miltei jokapäiväisiä.
  Kateus mielestäni oli se joka kalvoi toisten huomiosta, suosiosta, pärjäämisestä. Annikan kyllä huomioi Mikael vähän liiaksikin, siinä jäi Mikaelilla sitten jopa puhuminen toisten kanssa minimiin, mustasukkaisuuden vuoksi.
  Janicalla kuin ei Suvillakaan tuollaista ilmennyt, jos ei tässä yhteydessä puhuta heidän töppäyksistään mitään. Kumma kyllä heidän mölläyksensä ei kuitenkaan vienyt suosiota, sen kai tiedämme. Me katsojathan sen suosion yleensä mittaamme – lukuunottamatta tekniikkaa joka petti Sebastianin kohdalla, näin minä sen uskon kun oli kokemusta edelliseltä kerralta.