Oho!

22.12.2011 Kirjoittaja: Katri Utula

Voin omalta osaltani sanoa, että näin Saulin ja kaikki muutkin eilen oikein iloisissa ja ihanissa tunnelmissa vielä klo 02.30. Joten sanotaanko näin, että tämä putkareissu-uutinen tuli pienoisena yllätyksenä.

Hmmm… Joulu-Tutkaa sitten vaan odotellessa…

Onpa todella kurja uutinen näin joulun alla. Harmittaa tosi paljon asianosaisten puolesta.

This is very shocking… I had a great and fun night with lovely people!!!

66 vastausta artikkeliin “Oho!”

 1. Salute says:

  Onneksi poikien riita ei tainnut olla niin paha, kuin ensin mediassa annettiin ymmärtää. Rakkaus voittaa ja suhde jatkuu, niin uskon ja toivon! Joten MERRY CHRISTMAS ADAM AND SAULI!!!

 2. Konttoristi says:

  Kiitos Katri kirjoituksesta tuosta illasta ja Saulin haastattelusta. Pääasia on, että kummallakin on asiat kunnossa ja pääsevät rauhassa viettämään loppulomaa. Kiitos vielä kerran.

 3. Anna says:

  Halusin vaan kiittää sinua Katri. Kirjoitit niin hyvin tuon jutun, jossa oli Saulin kommentit. Se oli tärkeää kuultavaa meille faneille :)

 4. viuhti says:

  Loppu hyvin kaikki hyvin :-)

 5. riikka says:

  Haha, joo, ei tämä tän isompi asia ollut. Ja kun Sauli osaa valita sanansa todella hyvin! Kiitos siitä, Sauli.
  Nonni, kun tästä on päästy näin ylitte, niin olisiko aika joulu-tutkan, Katri? Piristämään päivää! :D

 6. Lilith says:

  Voi harmi että tällaista piti tapahtua näin joulun alla! Adam ja Sauli ovat olleet kaikkien silmissä niin ihana ja sopuisa pariskunta ja nyt tapahtuu jotain näinkin ikävää. Radiosta kuului kyllä jo uutisia että miehet ovat sopineet riitansa eli loppu hyvin, kaikki hyvin. Virheistä oppii (toivottavasti).

  Lämmintä joulua Katri (ja Sauli että Adam)! :)

 7. Laplandgirl says:

  Kiitos Katri tuosta Saulin haastattelusta! Näyttäisi että asiat on taas hyvin, ja toivottavasti A&S saavat viettää loppulomansa suht rauhallisissa merkeissä. :)

 8. nina says:

  Ei saa lyödä: Todella hyvä pointti sinulla, jos tässä olisi tapellut mies ja nainen niin heti olisi ollut kauhea mustamaalaaminen ja syyttely, tässäkin kannattaa muistaa että Sauli on Adamia pienenmpi.Ja mistä me tiedetään kuinka he riitelee kotonaan . Ja ei tosiaan humala .Jet Lag ,stressi ja paineet oikeuta väkivaltaan ei edes se jännitys, veikkaan itse jonkin sortin mustasukkaisuutta puoleen tai toiseen. tuskin saadaan totuuttaa kuulla tästä riidasta .varmaan sitä stressi jännitys jet lag lässytystä ja veikkaan että tämä juttu vähätellään niin että se vaikuttaa pieneltä kinata, ei pienistä kinoista viedä putkaan

 9. Lilith says:

  nina: Tietenkään lyödä ei saa, väärinhän tässä ollaan toimittu kun väkivaltaan on menty ja päädytty putkaan asti! Mutta asia on jo käsitelty tekijöiden kesken ja ilmeisesti kaikki ovat katuvaisia ja ymmärtäneet toimineensa tyhmästi, siksi on turha enää miettiä ja paisutella koko juttua. Toivon koko sydämestäni että miehet eivät enää joudu tällaiseen tilanteeseen! Että tästä tosiaan on opittu jotain!

 10. Anitta says:

  nina: Me ei todellakaan tiedetä heidän privaattielämästään mitään eikä se itse asiassa kuulukaan meille. Koska he ovat julkkiksia, kaikki voivat nyt sitten alkaa spekuloida mitä on tapahtunut. Vain asianosaiset tietävät. Ei tietysti mikään oikeuta väkivaltaan, mutta tiedätkö sinä tarkalleen, mitä on tapahtunut? Sauli sanoo blogissaan, että toiset tuntuvat tietävän hänen asiansa paremmin. Siltähän tuo vaikuttaa. Ja kyllä jo yksin jet lag voi aiheuttaa mm. mielialamuutoksia (mm. ärtymystä) ja yhdessä väsymyksen ja alkoholin kanssa, voi kontrolli mennä. En puolusta väkivaltaa, mutta yritän ymmärtää, mikä voi johtaa mihinkin. Adam vaikutti melko väsyneeltä jo eilen päivällä otetuissa fanikuvissa. Mutta eikös asia todellakin ole jo virallisesti käsitelty? Ei tässä tarvita enää maallikkotuomareita. Varmasti kavereilla on paha olo muutenkin.

 11. Helena says:

  Luin vain nämä viimeisimmät kommentit ja olen täysin samaa miltä ninan kanssa. En voi ymmärtää miten ihmiset jaksaa hymistellä tälle selvälle parisuhdeväkivaltatapaukselle. En lähtisi vähättelemään tappelua kun on kerran putkaan viety. Se, että tässä oli kaksi miestä ei etee parisuhdeväkivallasta yhtään sen hyväksyttävämpää!

  Ja tottakai sitä nyt seuraavana päivänä löppisirkuksen jälkeen lässytetään, että kadutaan ja kaikki on hyvin. Niinhän ne mustelmille hakatut vaimotkin seuraavana päivänä kertovat kaiken olevan hyvin. Ja se mies on taas niin ihana, siihen seuraavaan tappeluun asti. Mutta niin makaa kun petaa.

  Joten käyttäkää kaikki perässähiihtäjät nyt vähän järkeäkin. Ei kaikkea pidä hyväksyä vaikka niin kovasti ihmistä fanittaisikin.

 12. kevättuuli says:

  Helena, nina,
  kyllä ihminen voi ihan oikeasti katua ja myös ottaa opikseen!
  Ei se aina ole “lässytystä”, tiedän ihan omasta kokemuksesta.
  Parisuhdeväkivalta-määrittely on kuitenkin tässä tapauksessa aika liioiteltua “tietämistä”, poliisikaan ei sitä sellaiseksi määritellyt.
  Väkivaltaan pitää tietenkin aina suhtautua vakavasti eikä sitä saa hyväksyä, mutta vähättely ja hymistely ovat eri asioita kuin ihmisten vilpitön toive, että riidat voidaan sopia, antaa anteeksi, otettaisiin opiksi ja elämä voisi taas jatkua!

 13. Katariina says:

  Poliisin mukaanhan tapahtumaan ei ole liittynyt lyömistä eikä kukaan ole loukkaantunut, jonkinlaista painimista on ollut.

 14. Anitta says:

  Helena: Mistä sinä tiedät puhua “selvästä parisuhdeväkivaltatapauksesta”, kun et todennäköisesti ole ollut paikalla asiaa todistamassa? Ja kuten edellä jotkut toteavat, asia on tutkittu. “Ja tottakai sitä nyt seuraavana päivänä lööppisirkuksen jälkeen lässytetään, että kaduttaa ja kaikki on hyvin”. Entä jos näin on? Entä jos katuu? Entä jos kaikki on niin hyvin kuin tällaisen tapauksen jälkeen voi olla? Kun ei ole asianosainen, ei voi tietää, miten asiat ovat menneet ja miten ne mielessään käsittelee. On se tietysti hienoa olla selvänäkijä. Eiköhän suurin osa “perässähiihtäjistä” ole ihan järkeviä ihmisiä, jotka ymmärtävät ettei virheetöntä ihmistä ole. Eivätkä jätä tästä syystä esimerkiksi Lambertin kaltaista lahjakasta laulajaa fanittamatta.

  Totta, ei kaikkea pidä hyvksyä, mutta kyllä minä vilpittömästi uskon vielä ihmiseen ja siihen, että ihminen voi oppia virheistään vaikka “kantapään kautta”. Jotkut lyövät päätään seinään pitempään, jotkut oppivat kerralla. Kyllä tässä tapauksessa tuntuu, että vähän on nostatettu Suomen mediassa “myrskyä vesilasissa” ja saatu myös muut maat juorujournalisteineen (esim. Hilton) mukaan. Kyllähän niitä “besser wissereitä” on taas maa ja maailma pullollaan.

  Mutta, elämä jatkuu. Kompastellen, kompuroiden, horjuen, mutta jatkuu.

 15. nina says:

  Haluan vielä sanoa tähän aiheeseen liittyen :) Minusta on hienoa että pojat sopivat riitansa ja pysyivät yhdessä, mutta toivon sydänmestäni että pojat otti opikseen tapauksesta, ja saa asianosaiset vitsaillakkin jos haluaa mutta katua myös pitää osata.Aikahan sen näyttää onko oppi menny perille, ja onko katumus ollu aitoa, mutta toivon että pojat välttää liika juomista ja yhdessä juhlimista, tai jos juhlii niin ottaa maltilla :)

  Mutta pakko sanoa että vaikka Perez ois nyt vastaan Adamia jne… niin TMZ viihdesivusto ainakin (joka on hyvin vakavasti otettava ) kiteytti hyvin tämän episodin, ja minusta se irvaili enemmän Suomelle kun pojille , toki se osasi pojillekkin antaa osansa, mutta jospa pojat tästä viimeistään tajuaisi että Usassa ei välttämättä ole niin kivoja toimittajia kun täällä :/ Eli nyt poikien pitää skarpata, ja jos haluaa tapella rauhassa niin sitten rauhottaa julkisuutta, koska ei julkkiksilla valitettavasti ole yksityisyttä vaikka toki pitäisi olla. Ja ei julkisuudesta voi valita vaan niitä kivoja juttuja,kivoja juhlia,yms vaan pitää osata ottaa vastaan ne huonotkin jutut. Ja kyllähän Sauli ja Adam on paljon tuonut julki omia tekemisiään ja menemisiään , julkisuudessa ei ole valitettavasti nappulaa missä voi valita hyvä tai huono julkisuus , se on hyvä ja huono .

 16. nina says:

  Niin ja kun julkisuudelle on kerran antanut pikkusormensa niin se vie koko käden. Sen takiahan hienoimmat artistit on underground artistit kun he ei välitä niin julkisuudesta ja rahasta, he oikeasti uskoo omiin unelmiinsa ja tekee oikeasti oman näköistä musiikkia ja sitä mihin he uskoo, he ei myy unelmia ,periaatteita ja sielua median ja rahan takia. Heille riittää ne vähäiset fanit ja vähäiset tulot .