Mutrusuun häviö

8.6.2010 Kirjoittaja: Katri Utula

Suomen Huippumalli haussa -kisan yksi kauneimmista ja mielenkiintoisimmista persoonista joutui jättämään kisan juuri ennen finaalia. Mari sai lähteä – ja voitto jäi saavuttamatta ihan täysin hänen negatiivisen asenteensa ansiosta.

Hänen lähtöään osasi odottaa jo varmasti kaikki, mutta silti hän pääsi tuollakin asenteella tosi pitkälle – koska hänessä oli potentiaalia, jonka Saimikin yritti Marille vielä edellisessä jaksossa sanoa: lopeta tuo käytös, jos aiot voittaa.

Mutta ei se enää auttanut. Mari ruikutti, valitti, haukkui muita ja ajatteli kaikesta niin negatiivisesti, kuin joku nyt ylipäätään voi. Ja myöhemmin sitten katui ja itki. Tosi erikoista käytöstä.

Ehkä tällainen pelkän kauneuden ympärillä pyörivä kisa oli yksinkertaisesti tuollaiselle poikatytölle liikaa, sillä Marista välittyi aika ajoin ihan mukavakin tyyppi. Löytyihän häneltä talosta myös ystäviä.

Olin joskus jopa Marin kanssa asioista samaa mieltä – vaikka hän esittikin asiat turhan jyrkästi. Mutta ainakin hän uskalsi takertua myös epäkohtiin ja sanoa, jos jotkut tytöistä olivat etulyöntiasemassa – koska ovathan ne olleet.

Tiia ja Jenna ovat selvästi tuomareiden suosikkeja. Saaralle en ainakaan povaisi voittoa – en näe hänessä tarpeeksi potentiaalia.

No, enpä tiedä, näenkö muissakaan. Marissa oli jotain spesiaalia, mutta harmi, ettei pää kestänyt. Tai luonne sopinut. Kumminpäin tahansa…

Mari oli oma suosikkini. Nyt onkin sitten ihan sama, kuka voittaa. Okei, kunhan se ei ole Tiia. Siinä tytössä on jotenkin outoa tekopyhyyttä. On olevinaan tosi kiltti, nöyrä ja huomioiva, mutta kameroille selittää aina, miten hänen kuuluu olla finaalissa ja voittaa.

Kuvissa hän on hyvä, mutta luonne on ristiriitainen. Pidin enemmän Marin suoruudestakin kuin Tiian epäsuoruudesta. Mari oli aito, Tiiasta en sanoisi samaa.

Erikoisinta oli, kun tuomarit sanoivat Tiialle Egyptissä, että sinä et ole tietoinen omasta kauneudestasi. Ahaa, vai ei ole. Justiinsa joo. Mitäs ne hehkutukset omasta voitosta sitten ovat olleet?…

Jennan kuvat ovat parantuneet selvästi. Enpä olisi tästä tytöstä uskonut livenä, että kuvista voi saada tuollaisia. Mutta eikö Jenna ole ihan liian lyhyt ja pieni malliksi?

Sanokaapa te, kuka voittaa?

29 vastausta artikkeliin “Mutrusuun häviö”

 1. tippa says:

  Niimpä niin.
  Jotenkin on koko kaudesta kadonnut hohto.
  Tuntuu että kellään finalisteista ei todellista potentiaalia huippumalliksi ole, ainakaan tässä vaiheessa.
  Tiia ei minuakaan miellytä enkä soisi hänelle voittoa, vaikka hienoja kuvia onkin tullut matkan varrella. Tiian katsominen ja kuunteleminen nostaa karvat pystyyn, en voi sille mitään.
  Jenna ei ole oikein mallimainen, niinkuin Katrikin totesit. Ja juuri mistä tuomaritkin hänelle sanoi eilen, itsevarmuutta pitäisi olla enemmän. Jotenkin on tullut sellainen olo, ettei Jenna loppuunsa ole itsensä kanssa sinut eikä usko itsekään voittavansa.
  Saara taas on ihan iloinen ja energinen persoona, sen perusteella minkä kuvan ruudusta hänestä saa. Kuvat vaan ovat olleet mitään sanomattomia, lukuun ottamatta sitä yhtä onnistunutta Kamelin kanssa poseerausta. Saaran tuskin turha haaveilla voitosta, vaikka kävelyn hallitseekin, mutta se ei vain riitä.
  Eli voittaja on joka tapauksessa joku, jonka uran en usko lähtevän nousukiitoon. Luultavasti Tiia.

 2. GoMari says:

  Musta oli tosi harmi, että Mari tippui. Vaikka Marilla olikin aika negatiivinen asenne, oli hän kuitenkin aito, ja arvostan hänen uskallusta sanoa ääneen asiat, joita muut vaan ajattelee. Olin ihan samaa mieltä Jennasta kuin Marikin, hirveä valittaja ja selittelijä. Epäreilua, että Jenna on saanut niin monta tilaisuutta. Jenna ei edes näytä mallilta, toisin kuin muut jäljellä olevat tytöt. Jenna kotiin jo!

 3. GoMari says:

  Luulen kanssa, että Tiia voittaa. Tosin tässä vaiheessa ihan sama, kun Mari tippui. Finaalikolmikko on kaiken kaikkiaan aika harmaata joukkoa. Tuskin kukaan saa itselleen kunnon uraa.

 4. Elisa Vuorila says:

  Mari oli ainut potentiaalinen ehdokas
  särmikkäästä luonteestaan huolimatta
  ja ehkä juuri siksi.
  Jopa tämä amerikkalainen Mr Alexander
  sanoi hänestä että hänen kävelyssään on
  jotain niin ainutlaatuista ettei hän ole nähnyt
  missään muualla ja se on jo aika paljon sanottu.
  Myös muistaakseni Milanossa joku ulkomaalainen
  sanoi Marista hyvää palautetta.

 5. aavee60 says:

  Miten niin Mari olisi kaunein ja mielenkiintoisin? Mitä kiinnostavaa ja aitoa on tavallisen näköisessä kiukuttelevassa teinilikassa? Ei olisi yltänyt voittoon vaikka asenne olisi ollut parempi. Eikä hän katunut käytöstään, vaan pudottuuaan kiroili, evvk, jne..

  Suosikkini oli heti alusta alkaen Nina, enkä ymmärrä miksi sellainen rotunainen sai lähteä.

  Jäljellä olevista Tiia on ärsyttävä, Saara ihan okei ja Suvi Koposta muistuttava Jenna paras, pituus vaan ei taida riittää. Ei mikään huippukolmikko. Luultavasti Tiia voittaa.

 6. Nunnu says:

  Olen seurannut sarjaa aktiivisen epäaktiivisesti, enkä ole huomannut Jennassa valittajan piirteitä? Ehkä olen missanut ne jaksot joissa sellaista on ollut. Marin käytöksessä oli mielestäni kyse epävarmuudesta, hän ei ollut niin varma itsestään että olisi voinut nousta arvostelemisen ja selän takana puhumisen yläpuolelle. Olin itse nuorempana varmaan aika samanlainen, siitä tämä päättelyni lähtikin :) Eikös ne tytöt ole aika nuoriakin, joten tällainen on ihan ymmärrettävää?

  Saara on kivan oloinen tyttö, en kuitenkaan näe että hän olisi samalla tasolla muiden kilpailijoiden kanssa. Tiia on sekä itsevarma että taitava, joten hänen mahdollisuutensa ovat hyvät. Jennan toivoisin voittavan koko homman! Hän on mielestäni aito itsensä ja hänen kuvansa ovat oikeasti hyviä.
  Veikkaan kuitenkin voittajaksi Tiia, hän on näistä kolmesta eniten “valmis paketti”.

 7. Jennajees says:

  Mari jouti tippuakin. Haukkui aina toisia kitisemisestä, varsinkin Jennaa, vaikka itse olikin tosi kitisijä. Jenna on saanut jatkaa, koska hän aivan selvästi on yksi parhaista. Tuntuu typerältä kuulla jankuttamista “saaduista mahdollisuuksista”. Skaba on kova ja olin huomaavinani Saarankin suunliikkeistä huomaavinani v-sanan kun Jenna pääsi jatkoon, erittäin epäasiallista. Marilta sitä osasi odottaakin. Tuskin tässä kisassa voidaan ketään erityisemmin suosia, kun ei ole mitään yleisöäänestystä.

 8. pirkko says:

  Mari olisi tippunut jo ajat sitten, mutta luonnollisesti tuotanto halusi pitää koko ajan narisevan, mutta ulkomuodoltaan täysin taviksen näköisen mukana niin kaun, kuin mahdollista. Voittaja on Jenna tai Tiia.
  Molemmat ihan ok verrattunaa, mitä alussa olivat. Luonteeltaan Saara olisi ulospäinsuuntautuneena ja sosiaalisena paras johonkin Pr-hommaan, mutta ei huippumalliksi, eikä varsinkaan valokuvamalliksi. Tiia on varmaan ollut eniten muuntautumiskykyinen, kuten myös Jenna viimeisinä kertoina.

  Mari ei minusta omannut yhtään ainutta piirettä huippumalliksi. Suu mutrussa, joka teki hänen isohkosta nenästään liinakin näyttävän. Ei auttanut viimeisen jakson teeskentely ja hyvä niin. Luonteelleen ihminen ei voi mitään, mutta sääliksi käy, että nuorella tytöllä noin negatiivinen asenne ihan kaikkeen, hirveä kateus, sekä kiroilu. Eivät todellakaan asioita, joita esim mallimammamamme hyväksyisivät. Jos olisi täysin omaa luokkansa, pienet luonneviat voisi unohtaa, mutta ei tässä.

  Kuka tahansa tytöistä voittaakin on hän parempi, kuin se toisen kauden voittaja, joka oli suorastaan käsittämätön voittaja. Suvi oli hyvä, mutta ei silloin kukaan osannut kuvitella, mikä hiomaton timantti hänessä oli. Seuraava kausi oli täydellinen floppi ja viime kauden Nannasta tykkäsin. Tiia ja Jenna ovat edistyneet hirveästi kisan alusta. Nyt jo muistaa nimenkin. Jennaa pidän symppiksenä, mutta Tiia on kuvauksellisin ja muuntautumiskykyisin juuri kuvauksissa. Saara on upeakroppainen ja ulospäinsuuntautuva, mutta jotenkin tuntuu, kuin hän olisi ainakin 15 vuotta muita tyttöjä vanhempi. En osaa sanoa tarkemmin, mutta niin vaan tuntuu. Saara tulee työllistämään itsensä alalla kunhan osaa hakeutua oikeisiin työtehtäviin. Kansainvälistä huippumallia hänestä ei tule, mutta Tiiasta saattaisi jopa tullakin. Jennalla pituus esteenä ainakin näytösmalliksi, mutta onhan meillä ollut jo 70-luvulla maailman Top 10 joukossa olevia valokuvamalleja maailmalla. Pituus esti näytökset, mutta kuvat olivat kansainvälisten muotilehtien kansissa arkipäivää. Suomessa tuskin kukaan heitä muistaa ja siitä he todellakin nauttivat.

 9. Sara says:

  Itse olisin toivonut että esim.Nina olisi ollut finaalissa, kai se Jennan suosiminen on sitä että tuomaristo näkee tytössä sitä jotain, ollut tylsä kausi:( Ja mistä ne löytää ne oudot stylistit tämä Vero Moda Tommy? on melkein yhtä outo hiippari kuin mallikoulun “huonohampainen” Pasi? tai joku sinnepäin..

 10. leevi says:

  Lopuista tytöistä kukaan ei ole ylitse muiden, uutta Suvia ei ainakaan liene tulossa. Samaa karismaa ei näytä olevan kenelläkään.

  Mari oli ihan ok, muttei tuolla asenteella voi pärjätä mallina, koska kyseessä on lopulta tiimityö. Tiian en ainakaan toivoisi voittavan, kun tyttö ei osaa lainkaan kävellä ja voiko sitä tässä ajassa opetellakaan. Vaikka on kai se mahdollista. Ja Tiian ulkonäössä ja olemuksessa on jotakin, josta en lainkaan pidä, vaikka malliksi hän on sopivan pituinen ja hoikka.

  Saara on mukavan oloinen, mutta selvästi ikäistään vanhemman näköinen. Jenna taas on ihan perustyyppi, ei jää mitään mieleen. Mutta joku näistä on valittava.

 11. Marja says:

  Kuten jo aikaisemminkin olen tänne kommentoinut, tämän vuotisessa tuotantokaudessa on häirinnyt eniten se, että tuomariston suosikkikolmikko on ollut jo aikoja sitten selvillä. Silloin tavallaan vesittyy koko kilpailun idea, tehtävissä ja valokuvissa suoriutuminen. Saaralla ja Jennalla niillä ei ole ollut minkäänlaista merkitystä jatkoon pääsyn kannalta, ja toisaalta monet paremmin onnistuneet on pudotettu jo aikoja sitten.

  Seuraavalla kerralla soisin, että tuomaristo onnistuisi salaamaan puolueellisuutensa edes aavistuksen paremmin.

 12. juupajuu says:

  mä olen pettynyt koko kauteen mitä pidemmälle o menty.

  Niinkun monesti täällä on jo lukenut niin tuntuu että tää kolmikko ois jo päätetty aikoja sitten.

  Nellin pudottaminen aikoinaan oli suuri vääryys, kuten myös nyt Marin. Ja mallikokelaiden kuvat koko ajan huononee, tai siis jos tavoitteena on hakea parasta anttilan kuvasto tyttöä ni mikäs siinä :)

  ja muutenkin Huippumalli haussa on ihan väärä nimi, ärsyttää kun viime kauden voittajastakin puhutaan Huippumalli tittelinä vaikkei mtn mallin uralla arvokasta oo saavuttanut paitsi tän ohjelman voiton :)

  Mutta siis Ihmettelen mitä se saara siellä tekee, yks hyvä kuva ja sillä sitten finaaliin.

 13. Jenska says:

  Tokihan tuomarit saavat olla puolueellisia, jos kerran näkevät joissain enemmän potentiaalia. Eihän ohjelmassa haetakaan valmista mallia, vaan kehityskelpoisinta, jolla olisi alalle paljon annettavaa. Hehän ovat asiantuntijoita, eli varmaan aika lailla paremmin “haistavat” alalle sopivat kuin tavis tv:n töllöttäjät.

 14. Water green says:

  Minusta Marista ei olisi ollut kisan voittajaksi – OK, pitkä, hoikka ja sievä mimmi, muttei tarpeeksi persoonallisen näköinen kasvoistaan. Jokus Mari näytti jopa, anteeksi nyt vain, hieman “navettapiian omaiselta” eli liian tavanomaiselta ja vähän vaatimattomaltakin ollakseen huippumalli. Tuollaisia kasvoiltaan perussieviä, nättejä tyttöjä on maailma täynnä… Mutta Marin asenne koko kilpailun ajan oli rasittavaa kuunneltavaa – miten noin nuori mimmi voi olla noin negatiivinen ja jutustella mitä sylki suuhun tuo, vaikka tiesi hyvin, että TV:ssä ollaan? Oliko hän vielä liian nuori ja jotenkin lapsellinen ko. kilpailuun ja sopiiko kova malliala hänelle ylipäätänsä ollenkaan?

  Jenna on persoonallisen näköinen naisen alku, mutta minustakin hän on liian pieni ja ennen kaikkea lyhyt huippumalliksi. Kyllä huippumallien pituudet ovat yleensä siinä 180 cm:n luokkaa. Ja jotenkin Jenna ei ehkä ole riittävän “upean” ja näyttävän näköinen malliksi. Minusta Jenna näyttää loppujen lopuksi tosi tavallisen näköiseltä mimmiltä.

  Saara on persoonallisen ja nätin näköinen ja riittävän pitkä malliksi. Asennekin on hänellä kohdallaan. Ainut ongelma on, ettei hän ole riittävän kuvauksellinen – ainakaan vielä.

  Tiia on kyllä suosikkini jäljellä olevista. Hän on siro (kasvot & kroppa), pitkä ja persoonallisen näköinen, hän onnistuu kuvissa ja omaa kunnianhimoisen, määrätietoisen asenteen mallin työhön. Mutta hitusen hänessä hämää se tosiasia, mikä kuultaa läpi kasvojen mikro- ja makroilmeistä eli ts. se, että hän on ehkäpä turhankin itsevarman ja itsetietoisen oloinen, ehkäpä hitusen ylpeäkin, vaikka osaa sen osittain kätkeäkin. Mutta todennäköisesti hän voittaa, hänen voittonsa puolesta puhuu jo 183 cm:n pituuskin. Mutta, mutta… voihan se olla, että Saarakin saattaa voittaa, vaikea sanoa.

  Todennäköistä kuitenkin on, ettei tuleva uusi “huippumalli” tule olemaan uusi Suvi Koponen, josta näki heti, että mimmi on kansainvälisen huippumallin näköinen. Suvin voitto oli helppo nähdä jo 1. jakson jälkeen.

 15. Elisa says:

  Tiia on omastakin mielestäni vaikuttanut hiukan teennäiseltä. Ottanut varmaan alusta asti sen asenteen, että ei mokaa itseään sanomalla mitään kovin jyrkkää muista kisaajista tai mistään. Mutta ei ole niin herttainen ihminen kuin teeskentelee olevansa. Mari ja Saara kuvittelivat ilmeisesti olevansa tuomareita ja olivat jo päättäneet, että Jenna ei jatkoon mene. Saara sanoo ihan selvästi, että voi v***u siinä vaiheessa kun Jenna finaaliin pääsee. Mutta Marin sieti pudota, kitisköön kotonaan.

 16. tiileri says:

  Hyvä, että ruikuttava Mari tippui ;o). Jenna on voittaja!

 17. Lissu says:

  Eikös tämä ole vasta kolmas kausi Suomessa tätä Huippumalli haussa-ohjelma? Suvi Koponen voitti aikoinaan Mallikoulu nimisen ohjelman.

  Minä ajattelin alussa, että Saara voittaa, mutta hän ei ole onnistunut kuvissa. Tiian kävely ei vakuuta, ja Jennasta en jostain syystä pidä, vaikka tuomarit hehkuttaa hänen kuviaan, kun hän sattuu onnistumaan. Mari oli kyllä aikamoinen narisija, kyllä jouti jo pois.

  Eli eipä taida noista kellään olla aineksia huippumalliksi, ainakaan vielä, mutta jokuhan kisan voittaa, ihan sama, kuka.

 18. nina sihvonen says:

  Tuntuu ja näyttää ettei kenessäkään oo potentiaalia voittajaksi saatikka huippumalliksi

 19. Sallu says:

  Suosikkejani ovat olleet Mari ja Tiia.
  Harmi, että Mari putos, mutta onneksi Tiia jatkaa kohti voittoa.
  Tiia voittoon!

 20. Cecilia says:

  Mari oli kaunis, mutta valitti niin paljon että se ärsytti mielettömästi. Mutta oli kiva nähdä viime jaksossa myös hänen positiivinen puolensa!! Hän jopa hymyili, suhtautui iloisesti kuvauksiin. :) Tiia on oma suosikki, vaikka jotain tekopyhyyttä hänessä on huomattavissa. Ja Saara myös on kiva ;)

  Jenna on tosiaan ehkä vähän liian pieni malliksi…? Mutta ihana tyttö hänkin, valloittava hammasrako! =) Näin muuten eilen Saaran ja Tiian junan ikkunasta, ne käveli jossain juna-asemalla, olivat muuten luonnossakin tosi kauniita ja pitkiä.

 21. Gilahirviö says:

  Koko konseptin suomalaisversio on todella nolostuttavaa katseltavaa kaikessa kotikutoisuudessaan!

  Ei voi mitään, että myötähäpeän tunne on suuri katsoessaan välillä toisellasilmällä tätä kyhäelmää, jossa junttilandian “malliasiantuntijat” antavat lausuntojaan. Mistä lie revitty koko sakki?

  Ja se tehdasympäristö Helsingin Sörnaisissa, jossa mm. erilaisia ns. tuomarointeja kuvattu, huh, todella karmea kaikessa kolkkoudessaan.

 22. huippisNOT says:

  Karmea pettymys! Finaalikolmikossa jokainen tuntuu olevan teennäinen ja kenessäkään ei tunnu olevan potentiaalia.

  Jennasta en pidä alkuunkaan.Joskus tuntuu – okei, aina!!, että hän on todellllla avuton. Hän ei todellakaan vaikuta mallilta! Mitä ne tuomarit oikein näkee hänessä?? Enkä sanoisi että hänen kuvatkaan olisi hirveän hyviä….

  Tiia on ihan selvästi tekotekopyhä. Tosin hänelle soisin voiton, koska parhaimmat kuvat ovat lähes aina hänellä.. kävely kyllä hiipuu…

  Saara.. ARGH tekopyhyys myös. Luulee olevansa paras mutta kuvat ovat sanonko mistä.. Kamelikuva oli tosin OK..

  Harmittaa, että Mari putosi. Hänellä oli melkein kaikki kohdallaan, hyviä kuvia hyvä kävely. Enkä usko että Mari on todellisuudessa yhtä myrtsi. Ohjelmissahan saadaan kuka tahansa näyttämään ärsyttävältä.

  Mmmh.. sen vielä haluan sanoa, että aina kun se Sakke(?) kuvaa kilpailujen tyttöjä, ni ne kuvat on jotenkin tosi tylsiä… halvan näkösiä? :D oonko ainoo kuka on miettiny tota

 23. Laura says:

  Toivon että Jenna voittaa. Tiia on välillä melkein ällöttävän epäaito.

 24. Huoks says:

  Katri Utula: “Hänen lähtöään osasi odottaa jo varmasti kaikki.”

  Vaikka kirjoittaa viihdeblogia, ei kai kielen tarvitse olla yhtä huonoa kuin kommenteissa. Vai etkö osaa, Katri?

 25. Iina says:

  Kun kyseinen tuotantokausi alkoi, olin ensin todella innoissani, koska mukana oli kerrankin todella potentiaalisia tyttöjä. Anna oli suurin suosikkini alusta asti, ihanan omaperäiset ja kauniit kasvot ja lisäksi Nina ja Nelli olivat molemmat todella hyviä. Nyt jäljellä vain henkilöt, joille en tosiaan sarjan alussa povannut voittoa eivätkä he mielestäni vieläkään sitä ansaitse. Erityisesti Jenna on ollut minulle suurin kysymysmerkki alusta asti, mitä ihmiset hänessä näkevät? Harmaa hiirulainen, joka näyttää suurimmassa osassa kuvista maaoravalta. Myöskään luonne ei säväytä. Saarasta ja Tiiasta en osaa valita, kummallakin vahvuutensa ja heikkoutensa, mutta loppujen lopuksi turhan tasapaksuja. Ihmeellisiä valintoja mielestäni tuomarit tehneet, mutta toisaalta, hehän ovat ammattilaisia..

 26. CK says:

  Minusta Jenna on mahdollinen voittaja, hänen kasvonsa ovat aidon kauniit, pitkän kaula ja ihanat leukapielet ja kroppa täydellinen eli ei mikään lauta vaan vyötärö on hyvin nähtävissä.
  Sitä samaa ei voin Tiiasta ja Saarasta sanoa.

  Tiiasta en todella pidä hän on, niinkuin moni on jo aikaisemmin kirjoittanut ” Tekopyhä” ihmettelen myös kuinka hänestä voisi tulla suu auki hymyiltävi kasvo kuvia, koska hänen hampaat ovat sikin sokin suussa, todella rumat, ja minusta on rumaa kun nuorella naisella esintyy jo kaljuutta ylähiuksi raja aivan liian korkealla.
  On mielenkiintoista nähdä kuinka paino pysyy kun hänellä on taipumusta ylipainoon.

  Saara on pirteä ja sopisi tosiaan johonkin PR – edustus tehtäviin paremmin kuin malliksi

 27. laphrôaig says:

  Valitettavasti se tulee olemaan niin, että Tiia voittaa, se varmasti sovittiin tuotantoryhmän ja ”ammattilaisten” kanssa heti alussa. Itse tykkään eniten Saarasta, joka on pirteä ja persoonallinen. Jenna, kuvat ovat olleet hirveitä paria lukuunottamatta, ja kuten joku jo totesikin, näyttää maaoravalta, ja fobioita riittää.

 28. elukka says:

  Tämänlaatuisen “mallikisan” on aina voittanut ja tulee voittamaan tyttö, joka yhtä laiha ja ruma kuin ex “huippumalli” Saimi.
  Olisivat arvon tuomarit edes opettamaan tytöille kaunista ja sulavaa lavakävelyä. Nyt pomppivat kuin rammat villivasat.

 29. Sanna says:

  Voi hyvänen aika, kaikki kilpailijathan ovat aivan lapsia vielä. Huomasihan se Maristakin. Täysin kokematon, keskenkasvuinen teini. Käytöksestä kuulsi läpi kypsymättömyys ja kokemattomuus tulla monenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Tuollainen tyttö ei ulkomailla olisi pärjännyt vaan pitäisi ensin opetellä kunnon käytöstavat ja kasvaa henkisesti ennen kuin tätä teiniä voisi päästää mihinkään. Toivottavasti tyttö on oppinut jotain, kun on nähnyt itsensä tv:ssä. Negatiivisella asenteella ei pitkälle potkita vaan pitää olla avoin, joustava, ja suvaitseva käytös ja ennen kaikkea positiivinen asenne.