Lämpöön!

27.12.2011 Kirjoittaja: Katri Utula

Olen tämän viikon etelänlomalla, mutta haluan tässä välissä kiittää teitä kaikkia niistä kaikista kauniista palautteista, joita olette blogiini kirjoittaneet. :)

Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille!

Vuoden vaihteen jälkeen jatkamme sitten Voice of Finlandilla, Idolsilla, Putouksella jnejnejne. :)

13 vastausta artikkeliin “Lämpöön!”

 1. Emily says:

  Hyvää matkaa Katri! :)
  Kiitos ihanista tutkista koko vuodelta!

 2. riikka says:

  Jee, oon itekki lähössä lomalle. Minne päin oot menossa? Ite oon matkalla jonnekkin päin Afrikkaan. Toivottavasti takas tullessa teette pienoisen uuden vuoden tutkan. :D

 3. Pihlaja says:

  Hyvää matkaa ja onnellista uutta vuotta! :D

 4. Hilla1 says:

  Iso kiitos tästä Tutka-vuodesta Katri ja Sauli! :) Kiva kuulla, että ensi vuonna jatketaan! Kaikkien tutkailujennne parissa viihdyin, mutta erityisen kiinnostavaa oli kulkea mukananne Roadshow’ssa. Hassunhauskana yllätyksenä mieleen on jäänyt “Hei hei kylmä Suomi”, jonka keväinen valo on aivan hirmuisen ihana ja teidän riemunne tarttuva. Onnellista uutta vuotta 2012 teille hymysuille! :)

 5. Uneton says:

  Mukavaa lomaa ja nauti, olet ehdottomasti sen ansainnut! Täällä on pari viime päivää ollut semmoista myräkkää, että mieluusti sitä itsekkin rentoutuisi etelässä, auringon alla! :)

  Suuri kiitos kuluneesta tutka-vuodesta sekä sinulle, että Saulille. Teidän kanssa viihdemaailmaa on ollut ilo seurata! Ja erityisen iso kiitos keväisestä TRS:sta, se oli niin hulvaton! TeemuPetelle kans pusuja ja haleja onnistuneesta duunista TRS:n parissa! :)

  Hurjasti iloa, onnea ja rakkautta ensi vuoteen ♥

 6. Iida says:

  Hyvää matkaa! Kiitos mahtavasta tutka-vuodesta! :) Onnellista uutta vuotta teille! :D

 7. Mirkku :) says:

  Hyvää uutta vuotta Katri ja kiitos kuluneesta vuodesta!

  On ollut todella mukavaa lukea blogiasi ja sinun ja Saulin tutkat on ihania piristyksiä arjen keskelle! Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

 8. Joonas says:

  Katri :D Nukuin viime yönä semmoset 12 tuntia XD Ja näin unta :D Sie olit siinä, Sauli ja sitt mie :D Pyöräiltiin täällä meijän nurkilla :D ja sitt lopulti pyöräiltiin Imatralle :D Ja sitt olitte tekemässä tutkaa täällä XD ja oli tosi hauskaa XD

  Mieki päädyin kanssa pölisemään jotain tutkaan :D XD :D En muista mitä, mutta jotain kuitenkin XD

  Oiskohan kenties enne? Who know’s :D

 9. nina says:

  Hauskaa lomaa, itsekkin suuntaan 4 viikon päästä etelän lämpöön :) Putouksessa odotan eniten Akun,Rikun ,Jussin ja Kristan hahmoja

 10. Mia says:

  Hauskaa lomaa, Katri!

  Ja hyvää uutta vuotta sinulle ja Saulille!

 11. m.heinonen says:

  Hyvää matkaa. Pidä Jumala mielessä ja housut jalassa.

 12. Anitta says:

  Oikein mukavaa lomaa sinulle! Kiitos Tutkista! Toivottavasti jaksatte taas Skypetellä Saulin kanssa Tutkien merkeissä. Sauli saa olla siellä valkoisessa huoneessa, jos vaan tahtoo. :) Tärkeintä on, että on. Ainakin Voice of Finland kiinnostaa ja ehkä Idolsiakin tulee jonkin verran katseltua.

 13. Riinukka says:

  Ihanaa ja rentouttavaa lomaa! :)

  Odotan innolla kaikkia kolmea mainitsemaasi ohjelmaa, etenkin Voicea ja Putousta. Voicen mainoksissa on näkynyt hyviä laulajia, mielenkiintoista tulee olemaan.

  Myös Oikein hyvää uutta vuotta 2012! :)