Iloa ja paljon surua

15.12.2011 Kirjoittaja: Katri Utula

Maajussien päätösjakso oli täynnä tunnetta. Erityisen koskettava tarina kuultiin Jounilta, joka ei ollut sarjan varsinaisia päähahmoja.

Jounin kohtalo ja pettyminen rakkaudessa oli tosi koskettava tarina kyyneleineen ja hiljaisine hetkineen.

Muuten ohjelma päättyi aika odotetusti. Matias ja Janne jäivät yksin (suuri harmi, sillä he todella kaipaavat rinnalleen kumppania), Villr ja Hans puolestaan rakastuivat.

Illan suuri yllätys koettiin Stefanin maatilalla. Yhtäkkiä Katriina oli poissa ja tilalla olikin ennestään katsojille tuntematon Tanja!

Olipa jotenkin uskomatonta, miten ihastunit Tanja oli heti. Ja Stefan ei taaskaan jotenkin tarpeeksi!

2 vastausta artikkeliin “Iloa ja paljon surua”

 1. agnes says:

  Olihan Tanja ollut jo kuvioissa alusta saakka ja Naantalissa sitten jo julkisesti mukana eli ei nyt enää ollut niin yllätys. Jäikö Katri yksi jussijakso väliin? Mutta ei tuo Stefan tosiaan nytkään niin kovin tunteitaan julkituonut. Onko sitten niin ujo oikeasti?

  Minuakin liikutti Jounin tarina. Ja kyllä minä ihailen tuota rohkeutta kertoa tarinansa noin avoimesti. Maajussit eivät ole mitään julkkistyrkkyjä ainakaan minun mielestäni. Hyvin aitoja ihmisiä pääsääntöisesti. Siksi nuo tunteetkin koin aitoina.

  Maajussi-ohjelmassa on jotain sellaista, jota puuttuu muista realityistä. Aitoja ihmisiä maalta, joille elämässä työ, luonto, eläimet ovat etusijalla. He etsivät tosi kumppania rinnalleen. Baarit, biletys ja muu bb-mäinen meno on siitä kaukana. Onneksi näin.

 2. Style says:

  Itselle tuli tässä yhtenä päivänä mieleen, että miksi rajoittaa maajusseihin, kyllä muidenkin ammattien harjoittajissa voisi olla emäntää kaipaavia persoonallisia “hyviä tyyppejä” ja mielenkiintoisia tarinoita. Yrittäjälle morsian tai maahanmuuttajalle morsian, anyone?

  Mutta anyway, jotenkin tuntuu myös hieman ikävältä, kun mukana on jo hieman epätoivoisesti elämänkumppania etsiviä, jotka turvautuu tähän lähes “viimeisenä keinonaan” ja toisaalta vastapuolella saattaa olla henkilö, joka tahtoo vain oman “kaksi minuuttia julkisuudessa”… olisikohan formaatti jo aikansa elänyt? Nämä nykyiset maajussit olisi todennäköisesti ensimmäisen kauden castingeissa karsittu hyvissä ajoin pois.

  Mutta show jatkuu, elämä jatkuu ja nämä on vain meikän pohdintoja, joita ei kannata sen vakavammin ottaa.