Huh!

22.12.2011 Kirjoittaja: Katri Utula

Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Ja eiköhän se Joulu-Tutkakin sieltä viimeistään aattona putkahda. :)

Nyt vain ihanaa ja rauhallista joulun odotusta kaikille!

32 vastausta artikkeliin “Huh!”

 1. Style says:

  Jepulis… joulun rauhaa ja iloista mieltä itse kullekin säädylle! Kilteille lapsille toivottavasti tulee paljon lahjoja ja tuhmille (ei mainita nimiä) jouluruuaksi lipeäkalaa. ;)

 2. ada says:

  Ihanaa, että taas on rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto! Adam ja Sauli, nyt levätkää ja ottakaa iisisti loppuloma! Hyvää joulua!!!

 3. Uneton says:

  Katri taidat olla kyllä kullan arvoinen ystävä ♥

  Saulille ja Adamillekin ♥

  Rauhaisaa ja tunnelmallista joulun odotusta teille kaikille ♥

 4. Ella says:

  Kiitos Katri sulle :) Rauhoittavista uutisista.. Hienoa, että Saulilla on sut ystävänä kaikkien mediapetojen keskellä.. :)

  Mutta joskus rakkaus raatelee, sellasta se on :)

  Oikein hyvää Joulua kaikille… Pääsee tästä vihdoin itsekin keskittymään joulusiivouksiin..

  Merry x-mas everyone, peace and love ;)

 5. Type says:

  Joo, loppu hyvin, kaikki hyvin! :) Huh, Saulin blogi rauhoitti mua ja mukava kuulla, että molemmat ovat kunnossa. Hyvää ja rauhallista joulun odotusta myös sinne. <3

 6. Laplandgirl says:

  Peace and love <3 Rauhallista joulua kaikille!

 7. nina says:

  No hyvä että pojat sai sovittua mutta kannaattaa jatkossa ehkä välttää alkoholia ja juhlimista yhdessä

 8. nenja says:

  Samoin sinulle Katri, ihanaa ja rauhallista joulun odotusta!
  Ja tietenkin myös Tutka-parillesi ja hänen siipalleen.

  Hienoa että saamme sen odottamamme Joulu-Tutkankin vielä, joulumieli on palautettu :)

 9. nina h. says:

  Ihana kun voi hengittää taas, kaikki hyvin! :) Päivällä en uskaltanut lukea mitään juttuja, odotin vain päivitystä Saulin blogiin tai tiedotetta täältä suunnalta!
  Eli hurjan paljon kiitoksia ja oikein ihanaa joulua myös sinulle, Katri! <3

 10. Kirsi says:

  Ihanaa ja rauhallista joulunodotusta kaikille!!

 11. Iida says:

  Huh tosiaan! Ihanaa, et kaikki on hyvin. :) Oot kyl tosi ihana ystävä! Hyvää joulua kaikille! <3

 12. kevättuuli says:

  Kiitos näistä hyvistä uutisista ja että raportoit Katri!
  Joulumieltä kaikille, Elämä jatkuu ja otetaan kaikki tykönämme opiksi virheistämme…se kai lienee tarkoitus :)

 13. marjo says:

  Epätietoisesta päivästä iloiseen iltaan. Tosi hieno homma tämä ! :)

  Meinasitteko Saulin kanssa muuten tehdä kolmatta tutkaa ennen kuin Sauli palaa takaisin Amerikan mantereelle?

 14. agnes says:

  No vesilasissa kuohuu! Vain nuo kaksi tietävät, oliko tapahtuneella jotain merkitystä suhteen kannalta. Ihan pikkasen jopa naurattaa – me oltiin niin tohkeissamme Adamin vierailusta – vävypoika maailmalta on niin tykätty!

  Ja kuinkas ollakkaan, siinä kävi niin kuin monesti meidän taavitavallisten suhteissa. H-tinmoinen riita pikkutunnneilla kännipäissään, ihan viranomaisteten väliintulolla. Mutta sen jälkeen sovunteko oli niin ihanaa, eihän tässä mitään!

  Sauli ja Adam, virkavallalla on tärkeämpääkin tekemistä, kuin puuttua rakastavaisten mustasukkaisuusdraamoihin. Hymypoika Sauli näytti, että kaikki ei ole niin ihan sitä, miltä näyttää. Saatte vähän hävetä ja oppia tästä kokemuksesta. Onnea jatkoon.

 15. lennu says:

  Kiitos Katri :) Sun juttusi tänään twitterissä ja täällä on helpottanut mua tosi paljon. Olet ihana ystävä Saulille! Hyvää Joulua!

 16. Anitta says:

  Tuli vielä näin “jälkijunassa” vaan mieleen, että minkä ihmeen takia Sauli ja Adam vietiin putkaan, kun muistan lukeneeni, että poliisien tullessa “tilanne alkoi jo olla ohi” tms.? Miksi heitä ei vain erotettu toisistaan, rauhoiteltu ja toimitettu kotiin/hotelliin nukkumaan, kun ravintolassa oli paikalla vielä ystäviäkin lähellä?

 17. jan says:

  Olisikohan Sauli & Adam nyt sitten 2010-luvun Matti ja Mervi? :D

 18. Tuike says:

  <3 Ihanaa Joulua teille kaikille! :)

 19. mustaa valkoisella says:

  Olipa oikea hurvelipäivä tänään! Mentiin kovaa kyytiä, kun elettiin jutussa mukana. Kiitos Katri hyvistä ja asiallisista jutuista. :)

  Anitta: vaikea sanoa, kun ei ole ollut paikalla, mutta joskus poliisi ottaa henkilön talteen vain voimakkaan humalatilan takia, hetkeksi pahnoille selviämään, enimmäkseen henkilön oman turvallisuuden vuoksi. Ja tietysti, kun on jotain tutkittavaa, niin silloin myös… No mutta onneksi tämä jupakka on jo tutkittu ja selvitetty. Hyvä niin. :)

  Ihanaa, Joulu-Tutka on vielä tulossa! :D Iloista, mukavaa ja rauhallista joulua kaikille! ♥

 20. Luulija says:

  Minusta on käsittämätöntä, kun ihmiset kirjoittavat, miten heiltä päivä sumeni ja melkein itku pääsi, kun aamusella saivat tietoonsa Adamin ja Saulin kärhämöinnistä. Ja siitä miten julkisuus tarttuu kaikkeen. Kuitenkin, ellei julkisuus tarttuisi julkkuihin, niin eihän olisi enää niitä fanitettaviakaan. Jos seurataan, niin seurataan kaikessa. Omista kavereistakin puhutaan hyvät ja pahat. Jos on silmä musta, niin kyllä se huomioidaan. Ja julkuthan ovat meidän läheisiämme – ainakin läheisten virtuaalikorvikkeita. Ei kai heidän vastoinkäymisensä muuten niin itkettäisi.

  Puolustukseksi on vedetty se, että samaan aikaan monissa muissakin kuppiloissa ja parisuhteissa on “nyrkki heilahtanut”. Että miten nyt poikien nahinointia pitäisi niin pahana pitää, että oikein mediassa melutaan. Ollaan ymmärtävän suvaitsevaisia. Kuitenkin toisaalla on oikeutetustikin puututtu parisuhteissa tapahtuvaan väkivaltaan. Yleensä siitä on syyllistetty miehiä. Tässähän syyllisen sukupuolesta ei sytyne kiistaa; mies on taaskin osoittanut väkivaltaisen luonteensa.

  Alkoholilla lieni osuutensa asiassa, mutta muuttaako se perustilannetta. Jos Sauli on todennut, että maistelleena homma saattaa lähteä käsistä, niin eikö olisi järkevää, että säännöstelisi ryyppäämistään niin ettei raja ylittyisi. Jos ylittyy, niin kyseessä on omavalintainen tyhmyys, eikä siitä kannata ketään sääliä.

  Vaikka onkin saanut kiitosta siitä, että jopa krapulaoksentelu on viihdettä (BB-video), niin pitääkö pellenroolia noin tosissaan vetää? Mediassa nähtynä Saulikin vaikuttaa tyypiltä, jonka olettaisi pystyvän hauskanpitoon myös selvinpäin. Ei kuitenkaan ilmeisesti pysty. Kaveripiiri ja päihtymyksen ihainnointi asettaa liian suuret paineet? Kun omat kyvyt eivät riitä, pitää meno ja meininki käynnistää kemiallisesti. Mitä vähemmän muistaa, sen paremmat bileet.

  Kyse on myös omasta näköalattomuudesta; hauskanpito on joko ryyppäämistä – tai sitten lähes kirkonmenojen tasoista tönöttämistä. Noin mustavalkoistahan se ei kuitenkaan ole. Jos ihminen on säilyttänyt oman lapsenmielensä, hän pystyy riemuitsemaan myös selvinpäin.

  Julkkujen suremisen sijaan murehtimisenergiansa kannattaisikin suunnata kotimaan tai maailman oikeasti murehtimisen arvoisiin asioihin. Tai jopa hankkia se monesti mainittu oikea elämä.

 21. moonlight says:

  Pakko tulla vielä kommentoimaan, kun tapaus tuli ihan yöuniin asti! Sauli on ainoa julkkis, jota olen seurannut teini-iän jälkeen. Suloinen, mukava poika, jolle toivoisi kaikkea hyvää. Kuvitelma täydellisestä parisuhteesta karisi eilisen jälkeen romukoppaan. Noin raju humalatila ja riitely eivät tee kenenkään suhteelle hyvää. Pojilla on nyt vakavan keskusteltun ja kasvun paikka. Nyt, jos koskaan tarvitaan myös ystävien ja perheen tukea.
  Sauli kirjoitti omassa blogissaan, että julkkikset ovat vain ihmisiä, joka on ihan totta. Heitä koskevat myös samat käyttäytymissäännöt kuin meitä muita. Sauli, jos tulevaisuudessa tilanne uusii tai sinulla on muuten paha olla, palaathan fyysisesti Katrin rinnalle Tutkaan. Halauksin.

 22. riikka says:

  Ei mitään Matti & Mervi juttuja, en usko että tämä vaikuttaa kenenkään parisuhteisiin. :D
  Toivottavasti voisitte laittaa joulu-tutkan nettiin jo tänään, koska huomenna en usko että kovin monikaan aikoo täällä sitä katella. Näin päästäisiin myös asiassa eteenpäin, ei jäätäisi miettimään menneitä, eikä annettaisi tällaisten juttujen vaikuttaa mihkään.
  Kiitos, Katri!

 23. Repekka says:

  Tilanteessa kukaan ei loukkaantunut, poliisin mukaan ei myöskään ketään lyöty vaan kyse oli lähinnä painista, jota on edeltänyt suukopu. Case closed.

 24. Tigger says:

  Kaikki me olemme ihmisiä, virheitä tai ylilyöntejä voi sattua kenelle vaan. Molemmat osapuolet ovat kommentoineet ja pahoitelleet tapahtunutta ja elämä jatkuu. Tästäkin kokemuksesta voi oppia ja jatkaa onnellisena eteenpäin. Joulunviettokin taitaa jatkua täällä Suomessa yhdessä, joten oikein hyvää jatkoa molemmille! Ja olisi tosiaan kiva saada Joulu-Tutka jo tänään! :)

 25. Anitta says:

  L(k)uulija: Sinun täytyy ehkä myös noudattaa omaa neuvoasi ja hankkia se oikea elämä. Kovin tunnut olevan perillä Saulin vaiheista (ja mikäli oikein ymmärrän, olet BB-talon ahkera seuraaja ja Jani Toivolan arvostelija). Vai että “julkuthan ovat meidän läheisiämme” – eivät todella ole. He ovat aivan vieraita ihmisiä, joille soisi yksityisyyden silloin, kun he eivät ole esimerkiksi esiintymässä tai promoamassa levyjään. Totta kai julkisuuden henkilöt tarvitsevat fanijoukkoja, mutta ei heidän tarvitse elää koko ajan valvovan silmän alla. Jos juttuja yksityisistä tilaisuuksista ei levitettäisi maailmalle, ei tulisi usein vääristeltyjä tarinoita, joita sitten matkan varrella oiotaan, mutta kun mielikuva on syntynýt, on sitä vaikea muuttaa. Tässäkin tapauksessa on tietäjiä “pilvin pimein”. Vain paikalla olleet ja asianosaiset tietävät, mitä on todella tapahtunut Ja se on vain ja ainoastaan heidän asiansa. Ei meidän ulkopuolisten tuomitsijoiden. Jos Sauli haluaa vetää “pellenroolia”, kuten sanot, eikö se ole hänen asiansa? Mitä me olemme häntä holhoamaan. Hänellä on vanhemmat; hän ei tarvise sijaisvanhempia.

  Moonlight: Ikävä, että uskosi täydelliseen parisuhteeseen karisi. Mutta onko sellaisia olemassa muualla kuin unelmissa? Sehän siinä fanittamisessa on vika, että elää mielessään toisten elämää, joka todellisuudessa onkin aivan toista. Eivät Sauli ja Adam ole fiktiohahmoja, vaan todellisia ihmisiä virheineen. Olen sitä mieltä, että täydellisiä ihmisiä ei ole olemassa. Olitko sinä ehkä seuraamassa miten nämä julkkikset käyttäytyivät? Tottahan toki niin julkkiksia kuin taviksiakin koskevat käyttäytymissäännöt, mutta kuinka paljon niitä rikotaan? Kuten ei ole olemassa täydellistä ihmistä, ei ole olemassa myöskään täydellistä maailmaa, jossa on vain ihanneparisuhteita ja ihannekäyttäytymistä. Ylilyöntejä sattuu monille. No, tietysti on olemassa ihmisiä, jotka kuvittelevat olevansa täydellisiä ja voivat siitä syystä tuomita sitten meitä vähemmän täydellisiä.

  Mutta, kuten Repekksa sanoo: case closed. Iloista joulumieltä kaikille!

 26. Luulija says:

  Anitta: Kuulijan kirjoituksista en tiedä, mutta Luulijana en malta olla oikomatta muutamaa väärinkäsitystä.

  Parilta kolmelta kaudelta tiedän BB-talon juonikuviot ja olen tilanteista perillä keskiverto koosteseuraajaa paremmin. Toivolasta en muista kirjoittaneeni muuta kuin tanssikisasta putoamisen jälkeen, että saattoi olla aika palata Eduskuntaan perustamansa tanssikerhon pariin.

  Saulista “tiedän” vanhojen BB-videoiden, muutaman tutkan ja mediajulkisuuden puitteissa. Julkisuudessa esiintyy mukavana kaverina.

  Ja asiaan.
  “He ovat aivan vieraita ihmisiä, joille soisi yksityisyyden silloin, kun he eivät ole esimerkiksi esiintymässä tai promoamassa levyjään.”

  Joskus hamassa menneisyydessä oli tuonkaltaisia artisteja ja julkkiksia. On toki vieläkin, mutta sitten ovat nämä kaiken mahdollisen elämästään blogaavat, twiittaavat ja F-Bookaavat.

  Jos artisti itse pitää tiukasti pelkän ammatillisen julkisuuslinjan, niin silloin myös median ja yleisön voisi toivoa tyytyvän samaan. Toki tuo voi heijastua negatiivisesti myös suosioon ja myyntiin, mutta omahan on silloin valinta.

  Otetaan vaikka joku rock-yhtye. Ensisijainen fanituksen kohde on sen musiikki. Sen jäseniä fanitetaan soittajina ja laulajina. Örvellyksetkin huomioidaan, mutta se on yleensä vain merkityksetöntä loiskuohua.

  Sitten ovat nämä lemmenparit. Jos julkisuus pyörii ihkun rakkauden ympärillä (tai jos parisuhde on otettu osaksi PR-toimintaa), niin toki sen käänteitä pitää saada kommentoida. Jos aihe olisi kielletty, niin ehkeivät asianosaiset itsekään sitä julkisuudessa levittelisi. Jos välillä tulee luntakin tupaan, niin sekin on vaan hyväksyttävä.

  “Jos Sauli haluaa vetää “pellenroolia”, kuten sanot, eikö se ole hänen asiansa? Mitä me olemme häntä holhoamaan. Hänellä on vanhemmat; hän ei tarvise sijaisvanhempia.”

  Minustakin Sauli saa vetää mitä roolia tahansa. Enkä ole missään vaiheessa tarjoutunut holhoojaksi. Kritiikkini kohdistui pelkästään siihen, että vieraat ihmiset antavat saulien ja adamien pelleilyjen pilata päivänsä. Ässät ja Aat ovat aikuisia ihmisiä ja saavat itse vastata teoistaan ja niiden seurauksista. Näinhän meidän kaikkien muidenkin kuuluu tehdä. Eiväthän Ässät ja Aatkaan itke aamujaan pilalle, vaikka joltain fanilta olisi mennyt suhde kiville.

  Joo, ja kyllä tässä itsekin voisin etsiä parempaa kommentoitavaa.
  Ehkä joskus joulun jälkeen… :)

 27. Anitta says:

  Luulija: Pyydän anteeksi viittauksiani toiseen postaajaan. Kirjoitustyylisi oli saman tyyppinen, joten erehdyin. Olen kyllä sitä mieltä, että Saulin julkisuus on alkanut ennen ihkua poikaystävää eikä Saulin tarvitse käyttää parisuhdettaan PR-toimintaan, sillä hän on tunnettu ihan omana itsenään eikä olisi pysynyt julkisuudessa, jos hänestä ei olisi pidetty. Ja Adamin julkisuus perustuu lahjakkuuteen. Mutta en ala väitellä enempää.

  Ja moonlightille vielä: Luin tuossa juuri mitä eri puolilla Suomea on joulun aikaan tapahtunut. Kun julkkiksia siis koskevat samat käyttäytymissäännöt kuin taviksiakin, niin eikös se nyt sitten olisi tasapuolisuuden nimissä julkaistava noiden tavistenkin nimet ja näytettävä naamat lehdissä ja lööpeissä poliisin haastattelutietoineen?

 28. moonlight says:

  Anitta: ilmeisesti kirjoitukseni on ollut liian raju, koska kommentoit sitä toistuvasti. Pahoittelen. Uuden vuoden lupaukseni onkin etten enää kommentoi Katrin ja Saulin blogeja. Parempi niin. Toki seuraan Tutkia ja blogeja jatkossakin :)

 29. masa says:

  Katri. sä oot tosi suloinen, suussa sulavan ihana

  hmm. mies 40

 30. Anitta says:

  moonlight: Älä toki minun takiani lopeta kommentointejasi. Eikös näitten palstojen tarkoitus ole olla keskusteleviakin eli omia mielipiteitään saa tuoda ilmi, vaikka olisivat eriävätkin. Sorry, tuo toinen kommenttini aiheutui etusivulla olleista uutisista. Olen vähän nipo joskus, myönnetään.

  Minäkin olen joitakin kertoja päättänyt pitää vähemmän kauniin suuni kiinni näillä kommenttipalstoilla, mutta en vaan sitten ole malttanut. Enkä ole koskaan tehnyt uuden vuoden lupauksia, kun olen niin heikko luonne, etten niitä voisi pitää kuitenkaan. Pitää vaan porskuttaa tällaisena kuin on. Jospa minä kuitenkin tämän jälkeen harkitsen tarkemmin, mitä ja minne kirjoittelen. Nyt vaan sattui olemaan joulun aikaan aikaa vierailla täälläkin.

  No, miehet ovat palanneet Losiin ja toivottavasti siellä auringossa elämä sujuu tasaisemmin. Mukavaa Tapaninpäivää kaikille! :)

 31. Luulija says:

  Rattoisaa joulunjatkoa vaan kaikille. Sähkötkin tulivat taas takaisin ja voi viedä taskulamput retkikeittimet varastoon.

  Tuosta julkkisten tekemisten uutisoinnista vielä, ihan yleisesti ja nimeämättä.

  On paheksuttu sitä, kun kaikesta tehdään lööppiä, niin aina välillä totuus vääristyy ja tulee ikävää oiottavaa. Ja vaikka oiottaisiin, niin paha kello on jo tehnyt tehtävänsä.

  Mutta, jos totuutta pidetään tärkeänä, niin voiko silloin tyytyä pelkkään artistin tai PR-toimiston vuotamaan tietoon. Eikö silloin ole vähintään yhtä suuri vaara, että kuva vääristyy. Jos uutisointi on pelkkää ikäviä aiheita karttavaa hymistystä, niin silloinhan juuri tulee näitä “niin puun takaa” tulleita kohu-uutisia. Niin ihana pari, täysin käsittämätöntä! Noin parisuhteista, mutta aihe voi olla miltä tahansa elämänalueelta.

  Ja vielä ikuinen kysymys: Miksi ihmiset yleensäkään kirjoittelevat julkisesti nettiin omista yksityisasioistaan, jos eivät kestä tekemisiensä arvostelua?

  Toki pitää todeta, että tämänkin ketjun aiheesta hälyn ovat nostaneet täysin ulkopuoliset “poliisit”. Asianomaisia julkisuus ei ole tainnut häiritä.

 32. tarkkaaja says:

  Kiitos, Katri, kuluneesta Tutka-vuodesta! Olet tosiaan hyvä ystävä Saulille. Toivon, että näemme teidät taas pikapuoliin uutta Tutkaa skypettämässä :-) .

  Kyllähän se minun Sauli- Adam-kiiltokuvani nyt tässä rytäkässä vähän rypistyi. Ja ikävää, että ns. välikohtaus sattui juuri odotetulla Suomen vierailulla. Mutta hyvä puoli lienee, että nyt luulen näkeväni heidät enemmän “ihmisinä” – mitä he ovat koko ajan olleetkin ja tulevat jatkossakin olemaan. Ei arvatenkaan ollut kaikki yhtä uutta Saulille ja Adamille kuin luullakseni useille muillekin täällä “fanittajille”.

  Kuvittelen, että meidän Suomessa on helpompi yleensäkin kohdata realiteetit. Vaikeampaa se saattaa olla Adamille, kun koko ajan on miljoonapäisen fanijoukon ylettömän ja kritiikittömänkin (myös luonnetta ym persoonallisuutta koskevan) ylistelyn kohteena. Silti uskon ja olen päätellyt, että Adamkin tunnistaa itsensä fanituksen keskeltä. Ja erityisesti tämä Suomen episodi voi parhaimmillaan olla suhteen vahvistumisen ja kasvun paikka. Ja kyllä sekin on näkynyt, ettei suhde nykyiselläänkään ihan heppoisella pohjalla ole, vaan asioista on keskusteltu.

  Hyvää Uutta Vuotta kaikille :-) !